Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit tudok tenni? Kirúgassam a...

Mit tudok tenni? Kirúgassam a kútkezelőt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A héten kedden tankoltam egy Shell kúton, segített egy srác. Mindig én szoktam tankolni, de akkor éppen telefonáltam, és a srác tankolt nekem. Ma újra tankoltam, és észre vettem, hogy a kis gumi szalagot, ami összeköti a tanksapkát a tankoló nyílással, elszakította a srác. Biztos, hogy ő volt, mert azóta nem tankoltam, és a tankoló ajtót bezárja a központi zár, senki nem nyúlhatott hozzá. Előtte pedig nem volt elszakadva. Ma én tankoltam, és egyből feltűnt a hiba. Nem egy borzasztó drága hiba, de mégis. Egy szolgáltatást kértem, amiért közvetve fizettem, és mégis károm lett. Az autómon minden gyári állapotú, nem fogom elnézni nekik. Sajnos a nyugtát kidobtam, talán a kamerafelvétel segíthet. Köszi az értelmes válaszokat.

2014. jún. 15. 23:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
38%
Elég sok értelmes választ kaptál, remélem! Te egy balf.asz kis szemét vagy... Ha a fél autódat széttépte volna DIREKT, akkor megérteném... de ezt??! Ezért tart itt ez a f.os ország tényleg, ahogy valaki írta korábban.
2014. jún. 16. 00:19
 12/19 anonim ***** válasza:
92%
Mikor is kezdtél telefonálni? Ügye csak akkor, amikor már leállítottad a motort, kikapcsoltad a biztonsági övet, s kiszálltál az autódból. Ügye addig nem telefonáltál? Mert ha nem így történt, akkor gépjárművezetőként telefonáltál. Mit tudok tenni? Bevonassam a jogosítványodat?
2014. jún. 16. 01:05
 13/19 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem szóljál, hogy náluk szakadt el. De hogy ők ezt hogyan rendezik, az az ő belső ügyük. Valószínűleg simán kifizetik, emiatt nem fogják kirúgni egy alkalmazottjukat.

Nincs beleszólásod abba, hogy kirúgják.

2014. jún. 16. 01:48
 14/19 anonim ***** válasza:
53%

# 10/13

kizárt. azt írta minden gyári állapotú....

2014. jún. 16. 02:11
 15/19 anonim ***** válasza:
75%
XD Miután megláttam a kérdést a listában azt hittem valami komoly dolog erre... egy filléres gumidarabért nyafogni... na ha a munkahelyeden rossz helyre raksz le egy gemkapcsot ne felejts jelentkezni a főnöknél, lehet ki is fog rögtön rúgni miatta.
2014. jún. 16. 03:53
 16/19 anonim ***** válasza:
76%
Nehogy kirugasd már ezért. Tudom, szar az amikor ilyen balf_szsággal szembesül az ember, de azért léssuk be, ettől nem dől össze a világ és az autód sem veszít az értékéből ezáltal. Legközelebb majd szólsz jó előre hogy magad tankolsz. Egyébként ne hidd azt hogy a benzin árában benne van az ő fizetése. Nem véletlenül olyan szolgálatkészek ezek a benzinkutas fiúk, abból a borravalóból van a fizujuk amit te adsz nekik. Bezonyám.
2014. jún. 16. 07:17
 17/19 anonim ***** válasza:
76%
Nyugodtan nézesd vissza a felvételeket! Remélem látszik rajta hogy te mikor beálltál a kútra már telefonáltál (vezetés közben ugye büntetik!) és az is hogy a benzinkúton folytatod-e tevékenységed mivel ez TILOS. Örülj neki hogy megúszod 300-400Ft-ból az alkatrészt és még nem húznak rád pár 10.000Ft-os bírságot!
2014. jún. 16. 07:20
 18/19 anonim ***** válasza:
76%
normális vagy? te még sosem hibáztál?
2014. jún. 16. 08:18
 19/19 anonim ***** válasza:
64%

Benzinkúton kemény az élet. Én is kutas voltam, de egyszer elejtettem egy 40 FT-os csokit, összetört és ezáltal eladhatatlan lett, ami sajnos a heti bevétel 35%-a volt, ezért sajnos kirúgtak. Ne tedd ezt szegény emberrel, még 3 havi fizetését is behajtják rajta, az az 500 FT-os gumi legalább 1 havi bevétele annak a benzinkútnak.

Szánalmas vagy...

2014. jún. 16. 12:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!