Érdemes elmenni benzinkútra kútkezelőnek? Mennyit lehet kb keresni? Minimálbér vagy több?
Most látom, hogy a Shellhez és a Molhoz is egyaránt keresnek embert.
Én nem tudok elhelyezkedni a diplomámmal, szóval megpróbálnám ezt.
De gondolom minimálbérnél nem nagyon fizetnek többet ilyen helyen, bár ki tudja, mert pl az Aldiban is egész jól fizetnek.
Diplomásként engem simán felvettek, arra viszont készülj fel, hogy a kollégák sok viccet fognak a kontódra nyomni. A vezetőség is duplán, triplán rád oszt majd mindent pl. velem kitakartatták a raktárat, ereszt, csatornarendszert, mozaik térkőben levő füvet, egyik sem volt soha megcsinálva 19 év alatt. Hetente 1600m2-en nyíratta velem a füvet, később elárulták, hogy 8 alkalmazottal szokta csináltatni szétosztva a területet.
Megtanultam festeni, miközben rám osztották a raktár kifestését, valamint a bejárati részt kivéve a teljes kút kifestését. Reggelente lemosatta velem az ablakokat és az összes kútoszlopot, erről is kiderült, hogy csak évi 2 alkalommal szokták megcsinálni.
2 hónappal az odakerülésem után kapott a vezérünk egy kitüntetést +2 havi bért, mert a mi kutunk lett a legtisztább kút díjasa.
És milyen fizetésre lehet számítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!