Mennyit keres egy kutkezelő egy OMV kúton kisvárosban (2019-ben)?
elég keveset ahhoz, hogy mindenki kezéből erőszakkal vegye ki a töltőpisztolyt, hogy egy 100asért ő szeretne segíteni megtankolni plusz a szélvédődet lemosni.
én a múltkor 3x mondtam neki, hogy de megtankolok én magamnak, leszarta és nekiállt tankolni, utána lemosta a szélvédőt, pedig az autót előtte mostam le...kapott egy 100ast tőlem, de csak mert nem akartam paraszt lenni...
Hát utolsó, akkor tényleg jó fej vagy. Én tuti még le is hordtam volna, hogy mit mossa az ablakomat, mikor nem kértem. Ha épp az automosóból jövök, csak összemaszatolja. Azért ennyire ne legyen már szorgalmas, johogy nem porszívozott még ki.
Nekem ismerősöm dolgozott benzinkúton, azt nem tudom mennyit keresett, de mondta, hogy a főnök kikötötte, hogy egy hónapban mennyi borravalót kell beszedniük. Úgyhogy ha egyik hónapban többet kaptak, akkor kivették a plusz pénzt, és következő hónapban hozzácsapták, ha akkor viszont nem lett meg a kért összeg. Szóval nehéz az élet. :D
1 nap munka (24 órában), majd 2 nap pihenő, erre kaptam nettó 7500Ft-ot. Idéntől meg 9500Ft/nap, de 1 nap munka 1 nap pihenőnapra álltunk át és 9-ből 3 embert elküldtek.
Borravaló laikusok szerint sok, én 1 évig vezettem excelben napi bontásban, átlag 475Ft/munkanap, sajnos nem egy eget rengető összegről van szó!
24 órás melóra 9500Ft???
Az hogyan lehet? 395Ft-os órabért adnak? Na ne viccelj. Ennyiért enyhén szólva megalázó lenne dolgozni.
4#
Még egyszer elolvastam hátha félre olvastam de annyit ír. Konkrétan hülye aki ennyiért elmegy. 8 órára még elmenne de nem 24re....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!