Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha a zöld lámpa mellett...

Ha a zöld lámpa mellett kiegészítő zöld van jobbra?

Figyelt kérdés
Tehát van a piros, sárga, zöld és a zöld lámpa mellett kiegészítő zöld jobbra, én viszont balra megyek. Jobbra zöld lett és mögöttem lévő autós dudált, hogy miért nem megyek. Viszont én megvártam a másik zöldet és akkor kanyarodtam, ő meg már ki akart kerülni csak nem fért. Lehet, hogy nem lehetett volna balra kanyarodni? Láttam már ilyet máshol ott volt kanyarodás balra tiltó tábla itt viszont nem volt.

2023. júl. 12. 17:44
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudjuk.
2023. júl. 12. 17:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Telezöldnél mehetsz balra ha tábla nem tiltja. Dudált, de nem volt igaza.
2023. júl. 12. 18:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg ha megírod a pontos helyszínt, koordinátákat vagy címet, és hogy honnan hova kanyarodtál, akkor lehet okosabbat mondani.

Mert amit írtál, az alapján csak türelmetlen volt az illető és ő volt a szabálytalan, hiszen dudálni csak veszélyhelyzet miatt szabad.

2023. júl. 12. 18:08
 4/9 Szervizmérnök úr ***** válasza:
43%

Azért dudált, mert bosszantotta, hogy nem soroltál a baloldali sávba, vagyis nem hagytad szabadon a jobbra kanyarodás lehetőségét, ezáltal akadályoztad őt.

Ha úgy volt, ahogy sejtem, igazság szerint neked kellett volna feltartott kézzel elnézést kérni a balfogás miatt.

Nyilván ez felemás dolog, mert még rutinos vezető elszúrhatja néha akaratlanul, a másiknak attól még nem kellene dührohamot kapnia. Így alakult, kivárja, van ilyen. Csak lehet, kifogtál valami idegbeteget.

Ismétlem, én is csak feltételezek egy helyzetet.

2023. júl. 12. 18:43
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

#4: a leírás szerint a kérdező balra akart kanyarodni. Tehát valószínűleg nem többsávos volt az út.

De tényleg jó lenne egy helyszín, hogy könnyebben elképzelhető legyen a szituáció.

2023. júl. 12. 18:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Itt is elszokták játszani a hülyék...

[link]

Ilyenkor ki kell rakni az indexet hogy Te balra akarsz menni és kész.

2023. júl. 12. 20:17
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Indexeltél balra, kérdező, hogy lássa, merre fogsz menni?
2023. júl. 12. 21:01
 8/9 anonim ***** válasza:
32%

1) nem húzódtál balra, ezzel feleslegesen feltartottad.

2) türelmetlen barom volt, aki azt várta, hogy köddé válsz.

2023. júl. 12. 21:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Ja, 1 savos uton.
2023. júl. 13. 04:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!