Sorolnátok magyar kamionos cégeket? Elég ha egyet írtok és azt is, hogy melyik helységből van?
Figyelt kérdés
Szoktam nézegetni az autópályán, olyan sok van...2010. okt. 13. 17:33
11/16 A kérdező kommentje:
Én örülök, hogy a Waberer's is szerepel a válaszok között. Ezen tényleg kár vitatkozni. Köszönöm a válaszokat.
2010. okt. 13. 18:56
12/16 anonim válasza:
66%! Második vagyok.
Habár nem kamionozok, de azért a gazdasági eseményeket jobban követem az átlag embernél. Eddig nem hallottam semmi olyanról, hogy a Waberer's felszámolnák/feldarabolnák, pedig ennek lenne sajtóviszhangja, hisz a legnagyobb logisztikai vállalat Magyarországon. Tudsz valami forrást adni nekünk arról, hogy felszámolják a céget?
13/16 anonim válasza:
Bognár trans
Komárom-eszt. megye; Bajót
14/16 A kérdező kommentje:
Én is mondok kettőt:
Földházy Trans, Balatonfüred
Fazekas Trans, Balatonfüred
2010. okt. 13. 22:41
15/16 anonim válasza:
én irtam h "feldarabolták" hát h mien forrásra gondolsz nemrtom, de nekem is a fönököm mondta mert ö is waberers-es volt aztán ö is "kapott" autokat és mi azokkal járunk és azok is waberers-es ponyvákkal vannak
16/16 anonim válasza:
A Gartner KG nak Lambach ba meg Zalaegerszegen van központja, de lehet h kanizsán is van.
A Waberer's még meg van, írd be jutyubta hogy Kótai Zoltán pl ő ott dolgozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!