Sorolnátok magyar kamionos cégeket? Elég ha egyet írtok és azt is, hogy melyik helységből van?
Figyelt kérdés
Szoktam nézegetni az autópályán, olyan sok van...2010. okt. 13. 17:33
1/16 anonim válasza:
Horváth Rudolf-Gyöngyös,
Simon intertrans-Bp Bilk Log. közp.
Movekisz-Monor
Gartner KG-Nagykanizsa, Linz
Hunland-fog nincs hol vannak
Lasztra-Linz, Miskolc
2/16 anonim válasza:
Első szép kis listát állított össze, csak a legnagyobbat hagyta ki:
Waberer's - ez a régi Hungarokamion utódja, szintén pesti központtal
3/16 anonim válasza:
kedves második elsö vok
nembaj h már nincs waberers????
4/16 anonim válasza:
Volántefu (de már ez sem él) :(
5/16 anonim válasza:
6/16 anonim válasza:
akkor h értesed! teeeee a Waberers miota az orbán kormány van és támogatja a kisvállakozokat eladta az összes autoját az egy dolog h még waberers-es ponyvával vannak,de mint felsoroltam elsöként pl a Simon it. is az utodjuk. és ne azzal gyere h még van honlapja mert h linkelted itt van pl a volt cégem: [link] ez a cég sincs már mert csödbe ment de mégis van honlapja!
7/16 anonim válasza:
2 hete kapott új autót egyik soför ott... nem hiszem hogy eladná az összes autót..és miért nincs ilyen a hirekben? kamu
8/16 anonim válasza:
akkor lehet h ő még nem vált ki a wabererstöl, de én a simonnál melozok, csak tom h mivan és nem kamu, a hirek meg nem közölnek mindent de ha ennyire kamu szted akkor kicsit járj utána!
9/16 anonim válasza:
bocsi, de én azt látom, hogy [link]
itt folyamatosan frissítik az oldalt,keresik az embereket, illetve mint már mondtam, mindenki akit ott ismerek, még egy szót nem szólt ilyenről, de tényleg utánajárok
10/16 anonim válasza:
kb 2 éve kezdte hirdetni a waberers h keresnek sofört és azota folyamatosan még azt is irták a kamionokon h havi br 300 v 350 ezer vmi iesmi felirat volt! de mondom nézz csak utána az még elöfordulhat h nem az összes autotol váltak meg eddig,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!