Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Milyen reptéren aludni?

Milyen reptéren aludni?

Figyelt kérdés
Ez a kérdésem azokhoz szól akik aludtak már reptéren, mivel abba a szituációba kerültem, hogy muszáj lesz itt Pesten mert 9 órám lesz a repülőig, szóval ha valakinek van ebbe tapasztalata azt szívesen meghallgatnám. És nem kellenek a reptér nem szálloda beszólások mert tisztában vagyok vele de csóró vagyok.

2023. jún. 28. 15:39
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos sz*r, nekem Dublinban volt hozzá szerencsém. Leülsz, próbálsz aludni, miközben szorongatod a cuccaid. Inkább olvass és kialszod magad másnap.
2023. jún. 28. 15:46
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kényelmetlen.

Amúgy egy darabig nyitva vannak kávézók. Egy kólával el lehet ücsörögni sokáig, nem fognak elzavarni.

2023. jún. 28. 16:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
NAGYON SZAR! Egyszer 31 (!) órát töltöttem az isztambuli reptéren, kimenni nem mertem mert 1: a vízum drága és én is csóró voltam 20 évesen, 2: egyedülálló nőként nem egy életbiztosítás. Az alvást is megkíséreltem egy eldugottabb kapunál, nehéz mert bárki elviheti a cuccod és kényelmetlen is. Kiolvastam egy egész könyvet, próbáltam elfoglalni magam de a végére már fizikailag rosszul voltam. Viszont az tényleg igaz, hogy veszel egy kávét egy Starbucksban vagy bárhol és ott akár a 9 órát is végigcsücsülheted netezgetve (többnyire időkorlátos a net de nem nehéz kijátszani). Tanulság: soha többé nem kértem meg rokont, hogy vegye meg a jegyemet :D
2023. jún. 28. 16:42
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Annál már csak az volt sz*rabb, amikor a frankfurti pályaudvaron töltöttem az éjszakát (a legtrógerebb negyedében van a városnak, utcára nem mersz kimenni), és covid miatt a mekibe sem lehetett leülni. A reptér még kb. civilizált, de éjszaka biztonsági szolgálat sincs annyira, amikor minden üzlet zárva. Egyszer-egyszer kibírható, főleg, amikor még fiatal az ember (én annó egyetemistaként alapból heti hatszor három órát aludtam), de kinövi az ilyen agymenéseket az ember.
2023. jún. 28. 17:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Én simán aludtam Newcastle-upon-Tyne repülőterén egy éjszakát.

Nyilván fotelban nem alszik olyan jól az ember, mint ágyban, aludtam 4 órát, de nem csináltam belőle problémát.

2023. jún. 29. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!