Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A google mekkora sebességet...

A google mekkora sebességet vesz alapul biciklivel, ami alapján kiszámolja, hogy hány km/ hány perc? = (km/perc) Mert logikus, hogy ha 50-nel tekerek akkor hamarabb teszem meg a távot mint ha 15-tel tekernék.

Figyelt kérdés
A google térkép, amikor kijelölök egy útvonalat és átváltok a bicikli ikonra, akkor kiírja a km mellett a percet is. (amennyi idő alatt teljesíteni lehet a távot), nem tudom, hogy ez mekkora sebesség, mert a gyaloglásnál is így van. El akartam menni gyorsan A-ból B pontba. 11 percet írt, és 10 perc alatt oda és vissza is megtettem a távot, de nem gyaloglási sebességen, hanem futva jóval gyorsabban. Biciklivel kapcsolatban kérnék válaszokat, hogy mennyi az átlagsebesség.

2023. jún. 21. 22:00
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
10 mph (16 km/h) az alap és aztán ezt korrigálja a szintkülönbség és a felhasználók korábbi adatai alapján.
2023. jún. 21. 22:03
 2/4 anonim ***** válasza:
90%

Tapasztalat, hogy Pest belvárosban okes is a 16km/h a sok lámpa miatt akkor sem leszel gyorsabb ha 40-el tekersz.

De amúgy sima országútra, vagy hosszú külterületi bicikliútra is 16 km/h számol, ahol pedig jóval gyorsabban is lehet haladni.

2023. jún. 21. 22:31
 3/4 anonim ***** válasza:
39%

"kiírja a km mellett a percet is. nem tudom, hogy ez mekkora sebesség"

Szóval az általános iskolás fizika nem megy?

Vé egyenlő es per té?

Pont az ilyen semmirekellők miatt van tele a net kalkulátorokkal:

[link]

Éééés még ezt sem sikerült megtalálni.......

Nagy a baj ezzel a világgal kéremszépen!

2023. jún. 21. 22:53
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Felhasználói adatok alapján vesz egy szakaszonként átlagsebességet, abból számol. Én gyalog szinte mindig 3 percet verek rá, motorral akármennyire ügyeskedem, az autós időre 5-8 percet. Kérdezgetés helyett fel kell ülni a bringára, és saját tapasztalatok útján később tudni fogod, hogy számodra személyesen mennyire reális a gugli becslése.
2023. jún. 22. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!