Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Buktatok meg forgalmi vizsgán?...

Buktatok meg forgalmi vizsgán? Ha igen, akkor mennyiszer?

Figyelt kérdés
Én tegnap buktam meg, mert rámentem a záróvonalra.
2023. jún. 13. 06:10
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Forgalmi vizsgán a zárovonal érintéséert is megbuktatnak -mondta anno az oktatóm, ha a gyakorlásokon rámentem a záróvonalra..

Forgalmi vizsgán nem mentem rá 😉

Meg lehet bukni a forgalmi vizsgán, de ha az olyan "apróság" miatt történik, amire előtte fel is hívta a figyelmet az oktató, nem a vizsgabiztoson kell számon kérni, ha szigorú.

2023. jún. 13. 06:21
 2/8 anonim válasza:
100%
1x
2023. jún. 13. 06:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Háromszor.
2023. jún. 13. 06:43
 4/8 anonim ***** válasza:
27%
Nem buktam, gondoskodtam róla.
2023. jún. 13. 07:06
 5/8 NTBS ***** válasza:
54%
Meg nincs jogsim.
2023. jún. 13. 07:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem
2023. jún. 13. 10:55
 7/8 Hovarju ***** válasza:
nem
2023. jún. 13. 11:31
 8/8 anonim ***** válasza:

Egyszer, forgalmi vizsgán, Romániában. Figyelmetlen voltam és csőbe húzott, azt mondta, hogy majd a második kereszteződésben forduljunk balra... egyirányú volt.

Itt nincs vizsgabiztos, aki az anyósülésen ül az rendőr, nekem pedig helyismeretem sem volt, mivel idegen városban kellett vizsgázni. Persze rendesen ki volt az táblázva, hogy egyirányú, de későn vettem észre.

2023. jún. 13. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!