Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » 1 percet allok olyan helyen...

1 percet allok olyan helyen ahol parkolasi dijat kene fizetni akkor mar buntetnek? Vagy hany perc utan buntetnek?

Figyelt kérdés
2023. máj. 17. 06:23
 1/4 anonim ***** válasza:
85%
Attól függ. Amíg ki-be pakolsz az autóba vagy utasok szállnak ki-be, addig nem várakozás, csak megállás. Ha ilyen nem történik, de az autó mellett maradsz, akkor 5 perc. Ha magára hagyod az autót, akkor azonnal. Majd amikor a jogsit csinálod, megtanítják.
2023. máj. 17. 06:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha ott vagy az autónál, nem baszogat a parkolóőr.

Ők sem akarnak felesleges konfliktust.

2023. máj. 17. 08:54
 3/4 anonim ***** válasza:
71%

Ha ott vagy az autó mellett, oda se mernek menni a kis sunyi g...cik, de ha eltávolodsz pár méterre, már fotózgatnak.

Velem ezt csinálták, Budapesten természetesen(V ker.), vártam az autóban egy idős úrra(92 éves), hiába integettem neki, ott téblábolt, oda kellett mennem, addig a sunyi parkolóőr elkezdte fotózgatni az autót.

Gyorsan visszamentem, mert láttam, cetlit nem tett rá, de ez alapján már kiküldték a nem kevés büntetést, holott a szabályzatukban írták, hogy a parkolóőr csak cetlivel együtt fotózhatja az autót.

Ennek ellenére megfenyegettek, hogy fizessek.

Fel is tettem itt kérdést róla, de mindenki itt a parkolóőrt védte, hogy én voltam a szemét, amiért kivontam magam az intézkedés alól....

Ilyen hulladék, rosszindulatú alakok vannak itt gyk-n.

Naná, majd hagyom magam megbüntetni...

2023. máj. 17. 09:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Amikor arra jár az ellenőr.
2023. máj. 17. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!