Nem tudok megtanulni autót vezetni?
Voltam egy oktatónál 39 órát vettem nála 2x buktam forgalmin ( dízeles autó) aztán abba hagytam, és átiratkoztam másik suliba. ( Az iskolavezető azt mondta menjek másik megyébe iskolába hátha ott majd megy...) ( Itt volt 4 hónap kihagyás kb egy hónapja vezetek)
A mostani oktatóm nő, türelmes de néha rossz napja van akkor mindenért kiabál.
Vannak hibák amit a másik oktató nem is mondott ( közben elkapták munka közben ittasan tanulóval, húzta az órákat, nem tanított sok mindenkit vezetni így megbuktak)
Fejben tudom mikor mit kell, gyakorolom a kresz táblát, nézem a videókat,de úgy érzem nekem ez nem megy , itt most 12 órát vettem nem tudom csináljam-e. Később reagálok. Pl. Tudom ha lassítok vissza váltok, megakarom várni h pl 45-ről lassuljak 35-re aztán már kiabál az oktató h már rég váltanom kellett volna, mert 40 alatt vagyok (39 km/h)
Szeretném , mert kellene az autó munkához is. Fizessek ki egy Páv-ot vagy mit tegyek? Le is fog 2 hónap múlva járni a 3 évem.
Válts oktatót azonnal. 2 hónap alatt akár a jogsi is meglehet egy normális oktató mellett. Sűrűn vedd az órákat, hogy ne legyen nagy szünet.
Ismerősöm volt így, 3 vagy 4 oktatónál volt ő is. Ne add fel!
Igen.
20-nál kettes
30 felett 3
40 felett 4
75 felett 5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!