Ha szeretne vki megtanulni autót vezetni, illetve jogosítványt szerezni, 40 felett még belevágjon?
Figyelt kérdés
2022. nov. 29. 09:33
1/8 anonim válasza:
Ha az egészégi állapota lehetővé teszi, akkor miért is ne?
Vannak akik 50-60 évesen szereznek jogsit.
2/8 anonim válasza:
persze,egész nyugodtan vágj bele😊
3/8 anonim válasza:
Én erre csak annyit tudok mondani, hogy igen.
26 vagyok, 18 voltam amikor letettem a jogsit (nagyon nehezen ment). Ha most kezdeném el csinálni sokkal jobban menne ebben biztos vagyok. Sokkal értelmesebb vagyok mint akkor. Szerintem 40 az még fiatal amúgyis, ha ilyen dolgokat nézünk.
4/8 anonim válasza:
Én 28 voltam ,simán ment.Most 40 vagyok mégjobban menne 😊
Jártak velem együtt 60 körüliek,nekik is sikerült. Szóval ha szeretnéd menni fog neked is.
6/8 anonim válasza:
Ha egészségileg (és mentálisan) alkalmas vagy rá, mi tart vissza attól, hogy belevágj?
Nekem is csak 24 évesen lett meg, 17-18 helyett.
7/8 anonim válasza:
40 évesen még élhetsz 70-80 éves korodig, ebből 60-65 éves korig simán alkalmas vagy vezetésre.
8/8 anonim válasza:
Simán. Egyik kolléganőm az 50-es éveit tapossa, és tavaly lett jogsija.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!