Kamionosok! Milyen gps-t használtok?
Én ezt a WayteQ-et használom, mert sokan dicsérték és ezt vettem, de ez egy fos. A képernyője nagyon xarul érzékeli az érintést, meg bevinne 5 tonnás meg 3,8 méteres korlatozasokba is úgy, hogy közben rendesen be van állítva minden.
Jaaa meg a kezdetektől fogva nem működik aksiról, visszavittem garanciában javitásra, de azt mondták semmi baja...😒
Na meg valahogy mellényomtam, vagyis mellé érzékelt és átálítódott a nyelv. Nem igazán foglalkoztatott, azóta úgy használom. Szóval valamilyen nyelven az "Ijsungti" kikapcsolást jelent😆
én a Tomtom-ot javasolnám, de azért nem árt ismerni is kicsit, mert vannak buktatói amit ha valaki nem tud vagy nem figyel könnyen rákefélhet :D Pl simán magától újratervezi az útvonalat úgy hogy észre sem veszed csak amikor már bent vagy Stuttgart belvárosában...
Ja, és nincs tökéletes gps, itt valaki panaszkodott hogy mert az XY bevisz tiltásba stb... ember, azét van a két szemed a fejeden, hogy figyeld merre mész... nincs tökéletes gps, az összes néha fog olyat csinálni amit amúgy nem kellene
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!