Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az USA-ban miért van minden...

Az USA-ban miért van minden közlekedési lámpára ráírva a jelentése? Nem lenne elég a piktogramm, mint Európában?

Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 23:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Mindegyikre?

Erre a WALK, DON'T WALK-ra gondolsz?

Ez csak egy. Mert az autósoknak sincs ráírva a zöld helyett, hogy "HIT THE GAS", vagy "GO", a pirosra sem, hogy "STOP THE CAR".

2010. okt. 9. 23:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, mindegyikre. Nézz csak meg egy "behajtani tilos" táblát, ugyanaz mint például nálunk, csakhogy a fehér vonalra rá van írva hogy DO NOT ENTER. És akkor még nem említettem a tiszta sárga táblákat, amin csak szövegesen van fent a jelentés.
2010. okt. 9. 23:26
 3/4 A kérdező kommentje:
Jaj elnézést, most látom hogy lámpát írtam tábla helyett. Ezt benéztem :)
2010. okt. 9. 23:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Első tippem azlenne, hogy az amcsik totál sötétek, és ha abból lenne baleset, hogy nemértette a tábla jelentését, akkor még Ő perelné a közterületeseket, akik ezért felelnek.

Ott miota egy nagymama mikroban akarta szárítani a macskáját kiperelte a szart is a gyártó cégből miután meghalt a cicus, mivel nemvolt ráírva a mikrora, hogy állatok szállítására nem alkalmas.

Azóta ezt ráírják a mikrokra.

Meg még egy "poén"

képesek voltak a rendőrt lesittelni mivel a kutyája drogot jelzett egy lakókocsiban, és emiatt bement, és persze talált is. Hisz ez magánlaksértés, a díler meg persze megúszta.

2010. okt. 10. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!