Én lennék a szemét mert nem elégedtem meg az alamizsnával meg hogy kap egy ejnye benyét ?
Figyelt kérdés
Szóval a parkolóban a kocsimon találtam sérülést. Semmi hátrahagyott info nem volt vagy ilyesmi. Kezdtem belenyugodni hogy ezt be kell nyeljem. De szóltak hogy az interneten egy rendes ember bejegyzésben közölte az illető rendszámát és autóját, pont látta a bejegyzés írója ahogy meghúzza az autómat és persze elhajtott. Na most én feljelentést tettem mert egy rendszámból meg tipusból én nem találom meg, vagyis nem biztos. Meg is lett az illető. Mondta a rendör hogy megegyezünk vagy ragaszkodok a feljelentéshez, akkor ugye jobban megszívja. Na most alapból mivel szó nélkül cserbenhagyta amit okozott már nem is akartam jószándékúskodni. Ha most a posztoló nem figyel be is nyelhettem volna a kárt. De úgy voltam vele ha készséges lesz és sűrű elnézéseket kérve megtéríti a kárt akkor egye fene. De nem hogy még kárt okozott és szó nélkül ott hagyta hanem még mikor meglett rendesen flegmáskodott, gondolom hogy megmerészeltük a rendőrrel találni. Aztán az összegen is elkezdett hepciáskodni hogy hát x összeget ad és kész, nem nagy dolog az stb. Igen ám csak alapból időt se kéne rá szánni hogy nem okoz kárt, plussz a benzin is költség. Gondolom azt hitte hogy úgyis örülök hogy meglett meg ad egy kis alamizsnát és kész hát nem úgy lett. Mondtam jó akkor legyen hivatalos úton intézve, mit kedvezzek egy ilyen majomnak. Tágra nyílt ám a szeme, hebegett habogott mert így jobban megszívja. Sok ismerősöm mondta hogy minek ez stb hát ne hogy már én legyek a szemét!2023. ápr. 27. 10:49
1/4 anonim válasza:
Ha még akkor is flegmázott, amikor megtalálta a rendőrség, akkor teljesen érthető.
Vitatkozott az összegen, hát majd a biztosítója fizet és kész.
2/4 A kérdező kommentje:
Elnézést se kért ez baszott fel, bár mondjuk ha már cserbenhagyta a kárt már azért se kellet volna elnéznem akár milyen rendes is lett volna.
2023. ápr. 27. 10:57
3/4 anonim válasza:
Jól tetted. Az ilyen szopjon rendesen. Megsérti más autóját, aztán még flegmázik. Ez a hátravinni, lepuffantani kategória. De ha csak jogilag ilyen kártérítés lehet, akkor egye fene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!