Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » !!! 10.000 REPÜLŐGÉP repül el...

!!! 10.000 REPÜLŐGÉP repül el a házunk felett Havonta, ami azt jelenti, hogy 1 perc szünet nélkül éjjel-nappal hangosan jönnek mennek. Ha 2 percig nem "morajlik" vagy "zúg" az már csodának számít. (A 10.000/hó adat hivatalos.) Ez normális dolog ???

Figyelt kérdés
Hivatalosan azt is közölték hogy ez a 10.000 gép mind 10km magasan repül... sok van ami teljesen hangtalan, csak látni lehet a fényeit és a gépeket, de 3 percenként átlag befut olyan ami nagyonis hangos, szinte leszakad az ég olyan hangos... Állítólag légifolyosók már nincsenek. de ez még annál is sokkal durvább, minden irányból jönnek a gépek, és mind itt halad át szinte egy pontban. Hihetetlen. Én nem hinném el, bárki mondaná, hogy ez igaz lehet. Azt végképp nem értem, hogy mi áll a dolog hátterében? A KOVI befejezése után óta lett ennyire durva a helyzet, azelőtt nemtudom hogyan volt, korábbi info nincs

2023. ápr. 22. 03:54
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább menj el valahova ahol tudod kamatoztatni eme csodálatos hallásod, mert érdekes, hogy senki más nem hallja, csak te...
2023. ápr. 23. 08:07
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Sima hazugság, Keszthelyről se hallani se látni nem lehet a sármelléki gépeket. Na, meg nincsenek is, még be se indult a szezon Hévízen.
2023. ápr. 23. 11:02
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Jah meg hungarokontroll válaszlevelében ott van, hogy 35000 láb magasan mennek Keszthely felett 😂 Édes Istenem miért pusztítod kicsi városkámat ilyen emberekkel?

Minek válaszol amúgy ilyen unatkozó félhülyéknek a hungarokontroll?

2023. ápr. 23. 11:06
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

23.

Tisztelt HungaroControl?

Honnan vesznek 35 ezer lábat a légitársaságok légijárművekként? Marhaláb, csirkeláb vagy embereké?

Várom szíves válaszolukat!

Phd. Dr. dr. Stupid Ödön

segédmunkás

Keszthely

2023. ápr. 23. 12:21
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Mi az, hogy nincsenek légifolyosók?

BUD Airportnál vagyok légifolyosótakarító. Azt a sok chemtrailt mosom fel Viledával ami fentmarad. Kicsavarom diszperzites vedérbe azt eladom az ónodi vásárba rézgálicos permetelőszerként.

2023. ápr. 23. 19:37
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Milyen színű legyen az ég? Rózsaszín jó lesz? Abból sok festék van. Az a helyzet hogy a világoskék festék elfogyott és hiánycikk, de újra kell festeni az eget, mert pár részeg légiutas lef@sta.

BUD Airport légifolyosó festő (égimeszelő)

2023. ápr. 23. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!