Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » !!! 10.000 REPÜLŐGÉP repül el...

!!! 10.000 REPÜLŐGÉP repül el a házunk felett Havonta, ami azt jelenti, hogy 1 perc szünet nélkül éjjel-nappal hangosan jönnek mennek. Ha 2 percig nem "morajlik" vagy "zúg" az már csodának számít. (A 10.000/hó adat hivatalos.) Ez normális dolog ???

Figyelt kérdés
Hivatalosan azt is közölték hogy ez a 10.000 gép mind 10km magasan repül... sok van ami teljesen hangtalan, csak látni lehet a fényeit és a gépeket, de 3 percenként átlag befut olyan ami nagyonis hangos, szinte leszakad az ég olyan hangos... Állítólag légifolyosók már nincsenek. de ez még annál is sokkal durvább, minden irányból jönnek a gépek, és mind itt halad át szinte egy pontban. Hihetetlen. Én nem hinném el, bárki mondaná, hogy ez igaz lehet. Azt végképp nem értem, hogy mi áll a dolog hátterében? A KOVI befejezése után óta lett ennyire durva a helyzet, azelőtt nemtudom hogyan volt, korábbi info nincs

2023. ápr. 22. 03:54
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem részegen kellene trollkodni, mert se füle se farka nem lesz a történetnek.
2023. ápr. 22. 10:29
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Megindult a Keszthely-Los Angeles közvetlen járat percenkénti követéssel Boeing 747-esekkel, az ország minden pontjából indulnak ráhordó jaratok. Úgyhogy semmi akadálya, hogy kimenj Los Angelesbe :) Sőt mehetsz Beverly Hillsbe is, oda Sármellékről indul a Boeing 747 percenként, Sármellékig is van transfer, mivel sok garázsmenet van Keszthely és Sármellék között, találsz olyan pilótát, amelyik felenged a 2 perces útra 😉
2023. ápr. 22. 10:59
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Csak arra kell vigyázni, hogy a szirénázó mentőhelikopter és a vontatókötélen húzott Boeing nem akadjon bele ebbe a sűrű forgalomba.
2023. ápr. 22. 11:29
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Akik mondjuk heathrow alatt élnek ahol 2 percenként suhannak el a gépek olyan alacsonyan, hogy egy nagyobb dobással meg tudod dobni egy darab kővel, akkor érteném a problémázást. De Keszthelytől milyen messze van Sármellék 😂 azok is pici magángépek sportrepülők, még a falusiak át se zavarja nemhogy téged Keszthelyen.
2023. ápr. 22. 13:57
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, linkeld be azt a bizonyos "céges levelet" valami képmegosztóról, hátha kicsit értelmet/hitelt nyernek az általad írtak...
2023. ápr. 22. 14:23
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem ír szemmit a HungaroControl. Miért?

Az alaszkai címemre sem.

2023. ápr. 22. 14:58
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Mert nincs regiszralva a medvespray, amit a repulon kaptal, azert nem irnak neked!

2023. ápr. 23. 00:41
 18/26 A kérdező kommentje:

[link]

ITT a Hivatalos válaszlevél a HungaroControl-tól

Tisztelt moderátor! Ez a Link témához tartozó fotó Linkje.

2023. ápr. 23. 02:05
 19/26 A kérdező kommentje:
1 órája ültem le ide a géphez, ezalatt az idő alatt pontosan 25 GÉP-et kellett végighallgatnom, ahogy elhalad, morajlik zúg itt minden. Ha csukva lenne minden ablak, akkor valamivel kevesebb zaj jönne be, ez igaz. Hogy ezek amik ilyen hangosak azok nem 10km magasan szálldogálnak, az szerintem tuti. De miért terelik őket össze szinte egy pontba? Az már az én PECH-em hogy pont itt lakok, és nem néhány km-rel arrébb valahol máshol...
2023. ápr. 23. 02:58
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Füllentesz pajtás keményen.
2023. ápr. 23. 07:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!