Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha vettem egy e rollert elég...

Ha vettem egy e rollert elég jó uj típust és 2 nap után durdefektes lett a kerekem azt megtudom reklamálni az eladónal?

Figyelt kérdés

Magyar volt a közvetítő ő meg Kínából hozzata be .szervizben belsőt csereltettem ott mondták hogy kb babakocsi kerekbelsot raktak bele egy full nagyteljesitmenyu rollerbe.a legvekonyabb belsőt ami létezik.

Ki lett cserélve normalisra de egy új e roller esetén ilyen tortenhet?

2023. ápr. 14. 16:43
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%
Bármikor történhet, nem jogos a reklamációd.
2023. ápr. 14. 16:44
 2/13 A kérdező kommentje:
Jó nem nagy összeg 12 e volt úgy hogy szerelesel együtt a roller meg 300 e de ilyen árkategóriában azt várna az ember egy új rollertol hogy nem spórolnak egy 4 e Ft gumibelson
2023. ápr. 14. 16:48
 3/13 anonim ***** válasza:
Lesz még defelted bőven! Volt valami írás az egyik szervízzel, és elég gyakori hiba ezeknél.
2023. ápr. 14. 16:51
 4/13 A kérdező kommentje:

Most a hátsó erősebb belsore lett kicserelve.elolso csak bírja nincs rajta akora súly.

Azt lattom amúgy teljesítmény érték arányban nagyon jok ezzek a járművek de egy csomó apró kis hiba van bennük.

Nagyapamnak is van egy pár éves neki láncos atteteles és sokat szenvedett vele mire úgy beállította hogy ne dobálja le neki .

Enyémmnel a kereken van a motor zárt tárcsában ilyen gond nem lesz

Erre jön ez a gumibelso probléma.

Hatotav és sebesség viszont nagyon jó 100 kg vagyok és 40 simman megyek vele

2023. ápr. 14. 16:56
 5/13 anonim ***** válasza:
100 kg-vel érdemes nagyon keményre (akár az ajánlottnál is nagyobb nyomásra) fújni a kereket, az is segít a defekt elkerülésében. Nekem hasonló súllyal, erősített belsővel, keményre fújva kb. fél évente egyszer van defektem.
2023. ápr. 14. 17:03
 6/13 A kérdező kommentje:

5# és amúgy igaz az amit egyik haverom mondot hogy kavicsos úton csak tolni szabad ?

Tudod a leszort fehér kavicsos utakra értem.

Vagy elméletben menni kell neki ?

Én pont egy ilyen területen lyukadtam ki .bicikliút vége volt de még volt kb 1 km aszfaltozatlan út mire beertem lakot területre és újra aszfaltra.

2023. ápr. 14. 17:09
 7/13 A kérdező kommentje:
Én voltam bolond vagy bírnia kéne?
2023. ápr. 14. 17:10
 8/13 anonim ***** válasza:
Dehogy igaz :) Én a sima pálcika Xiaomival is offroadoztam, és defektet mindig csak aszfalton kaptam. Meg ha kilyukad mi van, kicseréled oszt' kész. A roller arra van hogy menj vele, nem arra, hogy tologasd.
2023. ápr. 14. 17:28
 9/13 A kérdező kommentje:

8# ez igaz fel évente oké ha kijukad de havonta nem .

Meloba járni vettem ne keljen benzinezni szóval nyáron sokat járok majd vele kíváncsi leszek visszahozza e az árát

2023. ápr. 14. 17:36
 10/13 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy hogy első vagy hátsó és a súly se számít .

De ennyiért már vehettél volna egy pedelec biciklit és ezerszer jobb, kényelmesebb és 1500 egy új belső bele.

Azt meg magad is kitudod cserélni.

2023. ápr. 14. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!