Ha vettem egy e rollert elég jó uj típust és 2 nap után durdefektes lett a kerekem azt megtudom reklamálni az eladónal?
Magyar volt a közvetítő ő meg Kínából hozzata be .szervizben belsőt csereltettem ott mondták hogy kb babakocsi kerekbelsot raktak bele egy full nagyteljesitmenyu rollerbe.a legvekonyabb belsőt ami létezik.
Ki lett cserélve normalisra de egy új e roller esetén ilyen tortenhet?
Most a hátsó erősebb belsore lett kicserelve.elolso csak bírja nincs rajta akora súly.
Azt lattom amúgy teljesítmény érték arányban nagyon jok ezzek a járművek de egy csomó apró kis hiba van bennük.
Nagyapamnak is van egy pár éves neki láncos atteteles és sokat szenvedett vele mire úgy beállította hogy ne dobálja le neki .
Enyémmnel a kereken van a motor zárt tárcsában ilyen gond nem lesz
Erre jön ez a gumibelso probléma.
Hatotav és sebesség viszont nagyon jó 100 kg vagyok és 40 simman megyek vele
5# és amúgy igaz az amit egyik haverom mondot hogy kavicsos úton csak tolni szabad ?
Tudod a leszort fehér kavicsos utakra értem.
Vagy elméletben menni kell neki ?
Én pont egy ilyen területen lyukadtam ki .bicikliút vége volt de még volt kb 1 km aszfaltozatlan út mire beertem lakot területre és újra aszfaltra.
8# ez igaz fel évente oké ha kijukad de havonta nem .
Meloba járni vettem ne keljen benzinezni szóval nyáron sokat járok majd vele kíváncsi leszek visszahozza e az árát
Teljesen mindegy hogy első vagy hátsó és a súly se számít .
De ennyiért már vehettél volna egy pedelec biciklit és ezerszer jobb, kényelmesebb és 1500 egy új belső bele.
Azt meg magad is kitudod cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!