Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » 2 nap múlva váltanék nyári...

2 nap múlva váltanék nyári gumira, de jön a rossz idő. Szerintetek mi legyen?

Figyelt kérdés
Hűvös, esős időt mondanak jópár napig. Az biztos hogy pályán közlekedni fogok a napokban. Ennek tükrében mi a jobb: ha fent hagyom még a téli gumit, vagy váltsak nyárira? Melyiknek ízlik jobban ez az időjárás?
2021. ápr. 12. 18:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
43%
Fagy nem lesz, az aranyszabály pedig: 7 fok alatt téli gumi, felette nyári. Természetesen ha reggel 5 fok van, napközben meg 15 akkor tökéletes a nyári
2021. ápr. 12. 18:36
 2/12 anonim ***** válasza:

Esősnek egyértelműen a nyári, jobb a vizes tapadása sokkal.

Nekem amúgy már 2 hete nyári van fent.

2021. ápr. 12. 18:42
 3/12 anonim ***** válasza:
hat nem tudom, itt ma speciel havazott es 4 fokot ír egész hétre. én nem cserélek még.
2021. ápr. 12. 18:43
 4/12 anonim ***** válasza:
Én már húsvétkor lecseréltem, végre nem a ronda acélfelni van rajta hanem a gyönyörű alu :D
2021. ápr. 12. 18:46
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem 1 hónapja már nyári van fent, mert a melegben nagyon kopik a téli. Amúgy ha nem padlógáz, padlófékkel közlekedsz, akkor már rég felrakhattad volna.
2021. ápr. 12. 18:54
 6/12 anonim ***** válasza:

ma 18:46

rakd a teligumit alufelnire azt nincs olyan gondod hogy rusnya... sógorom így használja már évek óta azt semmi baja...

2021. ápr. 12. 19:03
 7/12 anonim ***** válasza:
#6 ezzel csak az a gond, hogy pluszban kéne még 4 alufelnit venni. Vagy ha csak ugyan azt az alufelnit használnám akkor évente 2 alkalommal vihetném a gumishoz hogy cseréljen gumit a felnin. Így legalább ingyen cserélem itthon a téli-nyári szettet
2021. ápr. 12. 19:11
 8/12 anonim ***** válasza:
Óó ne gondoljátok már, hogy most napokig tél lesz. Ha éjjel lesz is 1.5 cm hó, nappal száraz vagy vizes lesz az út, arra százszor jobb a nyárigumi plusz fokban, tapasztalat. Amúgy meg 4 évszakos, ugye...
2021. ápr. 12. 22:15
 9/12 anonim ***** válasza:

"nappal száraz vagy vizes lesz az út, arra százszor jobb a nyárigumi plusz fokban, tapasztalat"

azert nem mindegy hogy 2 fok van vagy 25... 2 fokban tuti nem jobb a nyari gumi hiaba nincs eső vagy hó. ez is tapasztalat...

2021. ápr. 13. 06:34
 10/12 anonim ***** válasza:
De igen, 2 fokban is, ha száraz az út, sokkal jobb a nyári. Persze ha ilyen nyálkás az út, meg párás, akkor nem biztos, de ez ősszel jellemző, nem most tavasszal.
2021. ápr. 13. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!