Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A Győrt Pápával összekötő új...

A Győrt Pápával összekötő új kétszer kétsávos út, ha majd elkészül, Győrből kifelé menet hogyan lehet rátérni a régi 83 as útra?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 12. 10:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%
Ha majd elkészül, szépen ki lesz táblázva, úgyhogy csak figyelned kell, hol mutatja tábla a letérést.
2023. ápr. 12. 13:01
 2/13 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
52%
Ha egyszer megszületik a még meg nem született gyermekem unokája, akkor ő vajon majd ha eléri a 19 éves kort és érettségizik, vajon melyik iránybe szeretne majd továbbtanulni?
2023. ápr. 12. 13:10
 3/13 anonim ***** válasza:
57%
Különszintű csomópont van tervezve: [link]
2023. ápr. 12. 13:16
 4/13 A kérdező kommentje:

Nem értem, miért ne lenne logikus az hogy aki tudja a választ az válaszol a többi meg hallgat mint szar a fűben.

Hetente többször utazom azon a részen... És látom hogy elég jól készültségben van a győri szakasz... És most hogy már szinte teljesen kész.... De már korábban is próbáltam tippelni hogy vajon hogy lesz az út vezet és hol lehet lekanyarodni a régi útra mert gondolom az új út az pénzdíjas lesz. A Győr felé menő becsatlakozás a régi 83 as útról pontosabban a jelenlegi ről az most már kibontakozóban van.... És ez most az a stádium amikor az ember nek birizgálja a fantáziáját, hogy ugyan bizony hogyan és hol fogják kialakítani ha le kanyarodási lehetőséget az új útról a régire. Aki nem jár errefelé vagy mondjuk Nyíregyháza környékén lakik azt szerintem rohadtul nem érdekli.... Viszont aki közlekedő pláne ha autós ember az igencsak kíváncsi lenne....

Köszi a szar válaszokat... Ez Magyarország elvégre kétharmados fidesz hatalomban... Gratulálok nektek körülbelül fideszes szavazóknak tippelek benneteket. Nagyjából annyi eszetek van.

2023. ápr. 12. 14:58
 5/13 anonim ***** válasza:
Azért az szédületes, hogy még a politikai nézeteinket is levezetted ebből. :-)))))))))
2023. ápr. 12. 15:00
 6/13 A kérdező kommentje:
Azért érdekes különösen a helyzet, mert ahogy megy ki Győrből A kétszer kétsávos út, nem látszik róla lehetőség a balra való letérésre. Egyedül azt tudom elképzelni, hogy menni kell valamennyit a kétszer kétsávos kifelé menő úton, aztán az első felüljárónál lehet letérni. A Győr felé menő így az egyszerű mert már bent a győri szakaszon az a sáv egyszerűen be tud csatlakozni a pápáról jövő sáv mellé aztán pedig besorolás lehetséges. De a kifelé menő azért izgalmas, mert nem látszik sehol arra lehetőség, hogy az ember balra lekanyarodjon, mert ahhoz keresztezni kéne A Pápáról befelé jövő sávot....
2023. ápr. 12. 15:03
 7/13 A kérdező kommentje:

Ide figyelj ha nem tudjátok a választ akkor miért nem hagytok lógva

... Nem kell mindenkinek mindenre válaszolni pláne ha nem tudja akkor nem

Azért kérdeztem mert az engem érdekel attól még nem kell hogy téged is érdekeljen nem kell itt exponálni magadat... Egyszerű a helyzet de úgy látszik nektek nem mert hát valamiért

Talán azért amiért a kétharmad is van minden összefügg

2023. ápr. 12. 15:05
 8/13 A kérdező kommentje:

Azért is érdekel hogy vajon merre lehet majd rátérni a régi 83 as ra, mert most csak az valószínűsíthető, hogy az új kétszer kétsávos van el kell menni az első felüljáró ig, és ott lehet egy indirekt kunkorral lekanyarodni balra. Azért is lenne jó tudni konkrétan, mert ez a megoldás nekem nagyon tetszetős lenne.... Mert elképzelem hogy jó lenne menni egy szakaszon az új úton... Pláne hogy ahogy megy ki Győrből kicsit emelkedik és a tetőn kicsit balra kanyarodik meg is van döntve együtt az út... És elképzelem hogy meghúzatnám 'egy kicsit' az autót..... Remélem nem lesz sebességkorlátozás ott azon a részen ahogy 'kiszabadulunk' Győrből. És ha ez a megoldás lesz logikus hogy addig a le kanyarodó ig nem lesz útdíjas hanem csak utána mert ugye kell lehetőséget adni az embereknek arra hogy le térjenek az útról. Rátérni mindenképpen muszáj mert nem látszik más lehetőség arra hogy az ember elhagyja a várost. Ezért is érdekes ez számomra.

Ezt a kérdést azért tettem fel mert ez engem érdekel.... Talán nem nagy eretnekség.

Na csősztök.... Javul jártok meg

2023. ápr. 12. 15:15
 9/13 A kérdező kommentje:
A vége úgy szólt hogy javuljatok meg..
2023. ápr. 12. 15:16
 10/13 A kérdező kommentje:

Az 5 ös válaszoló sem segített a kérdés megoldásában.... De azért köszi a linket

Ilyen van nekem is 100000...(+-)

De ezekből a részletek Nem látszanak.... Na például konkrétan az ami engem érdekelne az nem

2023. ápr. 12. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!