Lipe.wisu.ikre kérdése:
Mit szólnál hozzá hogyha én lennék a miniszterelnök és betiltanám a közlekedést? Mindenki maradjon ott ahol van.
Figyelt kérdés
2023. ápr. 7. 16:15
11/22 A kérdező kommentje:
6 a pizza egészségtelen.
2023. ápr. 7. 18:47
12/22 A kérdező kommentje:
5 ja akkor mi vagyunk a buszvezetőkért?
2023. ápr. 7. 18:48
13/22 A kérdező kommentje:
8 egyszer oda lehet menni ahová akar, de ide oda mászkálni lenne tilos
2023. ápr. 7. 18:49
14/22 anonim válasza:
Én voltam az, aki nem barmozott le, hanem belátta, hogy ez vicc, miért engem csesztetsz?
Jó, hagyjuk a buszvezetőket, ha már nem viccelünk. Képzeld el azt, hogy megy vagy menne a mentő, hogy megmentse az anyád életét, de nem mehet, mert te úgy döntöttél, hogy nincs közlekedés.
15/22 A kérdező kommentje:
Nem is tudtam hogy villamossal megy a mentős...
2023. ápr. 7. 19:01
17/22 A kérdező kommentje:
Akkor hozzád ne menjen mentős? Látod, meg is van oldva.
2023. ápr. 7. 19:09
18/22 anonim válasza:
Huhh, mennyit kellett ehhez inni?
19/22 A kérdező kommentje:
Minta görény
2023. ápr. 8. 07:38
20/22 anonim válasza:
Mondjuk megnézném hogy a kérdező az egyszobás kis garzonjában hogyan termelné meg magának a kaját :D
Én a kertemben még csakcsak mert tudok a kertben tyúkot nevelni, paradicsomot kukoricát ültetni. :D :D
El se tudna menni otthonról mert ruhája se lenne, gondolom nem fércelne magának levelekből. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!