Mi nem vállaható a HungaroControlos megjegyzésnél?
Van egy jó minőségű youtube csatorna (nem akarom reklámozni, de eddig korrektnek ismertem meg), ahol ma kitettek egy olyan videót, ahol bemutatják, hogy milyen vizsgákon, képzéseken kell átmenniük azoknak, akik légforgalmi irányítókká akarnak válni, nyilván zsíros fizetésért. Én csak megemlítettem a hozzászólásban, hogy azért óvatosan, mert olvastam egy emberről, akinek 25 millát kell visszafizetni, mert nem engedték a végső vizsgára. Persze nem ismerem a teljes törénetet, de a megjegyzésem szinte azonnal törölték. Csak annyit írtam még, hogy érdemes megnézni ki mit ír alá.
Ez volt a link:
Tud valaki erről a történetről többet, miért tabu?
"Azt mondták neki, a 18,5 milliós képzési díjat nem kell visszafizetnie, de az ösztöndíját és a lakhatási támogatását igen, kivéve, ha a cég által kijelölt szakpszichológus megvizsgálja, és igazolja, hogy nem tudja kezelni a stresszt munka közben, vagyis orvosilag alkalmatlan a légiforgalmi irányításra."
Van még kérdésed, hogy vajon miért törölték a lejáratós kommentedet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!