Légiforgalmi irányító képzést milyen időközönként szoktak indítani?
Régóta imádom a repülőket és a repülést, sokáig pilóta szerettem volna lenni, arról viszont bizonyos okok miatt lemondtam. Most gondolkozom rajra, hogy megpróbálkozom a felvételivel irányítói képzésre. Viszont jelenleg egyetemista vagyok, és (remélhetőleg) most kezdem az utolsó félévemet. Így a szakdoga, gyakorlat plusz államvizsga mellé szerintem ez sok lenne, bár tudom hogy nem ajánlott készülni rá, de úgy érzem, nem tudnám a maximumot kihozni magamból. Próba szerencse meg ugye nem játszik, mivel a FEAST nem ismételhető.
Legjobb lenne ha 1 vagy 2 év múlva is indulna tanfolyam, arra talán jobban rá tudnék készülni. Van infója valakinek erről, hogy mikor várható legközelebb?
Kössz a semmit, nem ez volt a kérdés...
Azt tudom hogy jövő szeptemberben indul, amire március 31. a jelentkezési határidő, erre a fent említett okok miatt nem szeretnék jelentkezni. A kérdés hogy minden évben indul, utána csak 2 év múlva vagy mikor?
Az igen, elég nagy kompetenciára utal a témában ez a megnyilvánulás... 😉
Nem haragszol ha azért megpróbálom? 😅
Szia,
Nem tudom, hogy azóta találtál-e róla több információt, én úgy veszem észre, az elmúlt évek alapján, hogy minden évben indítanak, csak a vírus miatt maradt ki egy év, de pontos leírást nem láttam róla sehol.
Énis jövőre szeretném megpróbálni, addig még 1 évet angolra járok, hogy gyakoroljak, mert a B2 komplex nyelvvizsgámat már jóval ezelőtt megírtam 84%-ra, de azért legalább 1 év gyakorlás jól jön. Meg nyáron akkor megcsinálnám a C1-et is. Remélem, hogy indítanak jövőre is, érdekel a dolog és hát egyszer élünk, szóval érdemes kipróbálni. Nem tudom, te esetleg találtál-e róla azóta több infot? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!