Gyalogosként hogyan reagálnál egy ilyen szituációban?
Szimpla zebrás szituáció.
Odaállsz a zebrához mert át szeretnél kelni és az autósok át is engednek szépen viszont miközben kelsz át meghallod, hogy az egyik autóból a lehúzott ablak miatt kiszűrődik egy olyan zaj, hogy "Szedjed már azokat a mocskos csülkeidet fszkalap mert mindjárt áthajtok rajtad."
Azt még hozzátenném, hogy nem arról van szó, hogy szándékosan lehúzza az ablakot és beszól neked hanem csak szimplán hangosan gondolkodó formában jegyzi ezt meg és mélyen belül egyáltalán nem célja a konfliktus generálás csak sietne és kicsit hangosra sikeredett a mondóka.
Ebben az esetben te átkelő gyalogosként hogyan reagálnál?
Nem állok meg a zebrán terjegetni, mert akkor én is szabályt sértek. De szépen haladva a túloldalra, azért bemutatnék neki egy elegánsat a középső ujjammal.
(Amúgy autós nézőpontjából tekintve a szitura tényleg idegesítő, amikor valaki olyan csiga lassúsággal megy át, hogy a szájában megalszik közben a tej)
Igazából múltkor én voltam ezzel így, hogy átengedtem valakit a zebrán de ő még azért egy pár másodpercig beszélgetett mire elindult csiga tempóban én meg elmormoltam egy "menjél már bzdmeg"-et.
Le volt húzva az ablakom és nagyon közel haladt el hozzám én nekem meg eszembe jutott, hogy hoppá ezt lehet, hogy meghallotta.
Innen a kérdés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!