Kresz vizsga kérdés? Bővebben lent.
Sziasztok, a héten szerdán lesz a kresz vizsgám, E-Titánon gyakoroltam, és már kifolyik a szemem annyit nyomtam. Egyhuzamban 3 volt maximális (75 pontszámú), után is maximum 1 durvább esetben 2 hibám volt. De az összesítő ráta az 99%-os.
Elég sokszor nyomtam már, és át is olvastam már jópárszor mindent.
Azoktól kérdezném akik korábban is így tanultak, hogy nektek hogy ment élesben ? Vizsgán is hasonló kérdések vannak ? Picit izgulok, de annyira nem mert szerintem menni fog.
Valamint akik most készülnek, tőlük kérdezném hogy nektek hogy megy? Előre is köszönöm a válaszokat :)
Köszönöm a bíztatást :)
1-es, megnyugtattál :D
Egyébként igen. A rendőri karjelzésekkel álltam hadilábon még nagyon az elején,de az is full logikus így utólag visszagondolva :)
Pontosan ugyanazok a kérdések, mint az E-Titánban, csak a felhasználói felület kicsit másképp néz ki.
A KRESZ vizsga menni fog, azon ne izgulj!
Viszont kezdj el gondolkozni olyan összefüggéseken, hogy pl ha mész egy utcán, köt.hal.irány tábla jobb oldalon, a bal oldalon egy kis utca nyílik. Behajthatsz-e abba az utcába onnan, ahol vagy?
Arra akarok kilukadbi, hpgy a KRESZ teszt megírása nagyon egyszerű, de utána forgalomban sokkal gondolkodtatóbb helyzetek lesznek. A KRESZ-t ilyen szemmel is tanuld már most!
Menj fel google streetview-ra mondjuk abba a városba, ahol majd vizsgázol, és nézegesd végig a vizsgaútvonalakat. Próbáld a látottakat a mostani friss tudásoddal elemezni, kigondolni, mit kell ott csinálni!
Ez meg fogja könnyíteni a forgalmi oktatást is.
A teszt menni fog. Olvasd el a kérdést VÉGIG, utána már fogod tudni, melyik választ kell bejelölnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!