Ezt lehet?(bövebben lent)
Figyelt kérdés
Négy nap mulva lenne az angol vizsgám de a tanárom nem javitota ki a tételeimet egyiket sem!
Félek hogy nem lesz elég idom arra hogy megtanuljam a tételeket!Esetleg olyat lehet csinálni hogy áttettem egy másik napra? ezt a napot is amugy én választottam magamnak kb 2 hete de akkor nem tudtam hogy ennyire el leszek csuszva vele :(
ja és a szaváshoz kell indok is 😁
2020. jún. 3. 17:06
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
6 szavazat
1/3 anonim válasza:
Konkrétan milyen vizsgáról van szó? Mert ha nyelvvizsga azon már nem tudsz tolni/változtatni. (a tanárodnak pedig gratuláció amiért ilyen készségesen siet plusz nem pár nappal a vizsga előtt kéne megtanulni a tételeket :/ )
2/3 A kérdező kommentje:
angol és ez csak egy évvégi vizsga
2020. jún. 3. 17:35
3/3 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj, egy kettesre minimum biztos meglesz szerintem. Csak adj bele mindent. Amúgyis, van még 3-4 napod, ha gondolod, addig nézegessed át esetleg, amilyen nyelvtanokat írtatok bele a füzetbe, vagy neten, vagy pl ha van Kis angol nyelvtanod, akkor abban; meg pl még tanulgassad a szavakat. Szóval szerintem ne aggódjál. Szerintem az úgy igazán, hogy még a tanár nem javította ki, nem oszt, nem szoroz. Ügyes leszel, majd meglátod. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!