Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A zebrán gyorsabban mész mint...

A zebrán gyorsabban mész mint a járdán?

Figyelt kérdés
Mondjuk neked is zöld van de a kanyarodó autóknak is. Sétálgatsz előttük vagy szeded a lábad?

2023. márc. 18. 21:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
82%
Szedem a lábam, mivel a KRESZ is előírja, hogy haladéktalanul át kell haladni a zebrán és nem lehet korzózni rajta.
2023. márc. 18. 22:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szedem a csülkeimet ahogy csak tudom
2023. márc. 18. 22:05
 3/14 A kérdező kommentje:

jó hát én is, néha még kicsit szaladok is, de engem kiakaszt hogy egyesek még véletlen sem így cselekszenek..

ma mentünk X helyre kocsival, első zebra.. babakocsis pár, andalog a zebrán.. második zebra, hül.egyerek telefont nyomkodva setafikal a zebrán.. fel se néz.. komolyan mi van ezekkel..?

2023. márc. 18. 22:07
 4/14 anonim válasza:
96%

Autóval biztosan.

Gyalog mindkét helyen végsebességgel vágtatok.

2023. márc. 18. 22:18
 5/14 anonim ***** válasza:
36%

#1 Nem haladéktalanul, hanem késedelem nélkül. Bármelyiket is használjuk, tulajdonképpen nincsen meghatározott "kötelezően minimum" gyalogos átkelési sebesség.

Bár ez legyen valakinek élete legnagyobb problémája, hogy babakocsisok "andalognak" előtte és elveszít 10 másodpercet az életéből. A kérdés megírása sokkal több időbe került :D

2023. márc. 18. 22:49
 6/14 A kérdező kommentje:
:) szerencsére ez a legnagyobb problémám, igen.
2023. márc. 18. 22:56
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak rám vár az autós, akkor sietek a zebrán, viszont ha mások is vannak, akkor úgyis mindegy.

Bár én alapból viszonylag gyorsan sétálok.

2023. márc. 19. 08:57
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsabban, de csak autóval.
2023. márc. 19. 09:04
 9/14 anonim ***** válasza:
52%
Babakocsival én sem száguldok. Próbáld ki, milyen egy hús-vér kisbabát tolni egy jól kijárt kátyús szaron úgy, hogy a szegélyek sincsenek szintbe hozva. Na, te sem fogod rángatni azt a kis csöppséget, ezt garantálom neked!!
2023. márc. 19. 21:09
 10/14 A kérdező kommentje:

2 gyerekem van és egyikkel sem sétalgattam a zebrán.. nyilván ha kátyús az út, akkor nem fogok menni mint egy állat, de nem is sétafikálok.

Értsd.. haladsz normálisan vagy setalsz lassan.. nem uaz és a gyereknek nem lesz baja ha haladsz és nem setalsz.. nem hímes tojás hanem gyerek..

Persze tudom, vannak olyan nők akik ha már éppenséggel szülnek egy gyereket akkor essen hasra előttük a világ is.. ha ő sétálgatni akár a zebrán akkor várakozzon a közlekedés összes résztvevője aki vele szembe jön..

2023. márc. 19. 21:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!