A zebrán gyorsabban mész mint a járdán?
jó hát én is, néha még kicsit szaladok is, de engem kiakaszt hogy egyesek még véletlen sem így cselekszenek..
ma mentünk X helyre kocsival, első zebra.. babakocsis pár, andalog a zebrán.. második zebra, hül.egyerek telefont nyomkodva setafikal a zebrán.. fel se néz.. komolyan mi van ezekkel..?
Autóval biztosan.
Gyalog mindkét helyen végsebességgel vágtatok.
#1 Nem haladéktalanul, hanem késedelem nélkül. Bármelyiket is használjuk, tulajdonképpen nincsen meghatározott "kötelezően minimum" gyalogos átkelési sebesség.
Bár ez legyen valakinek élete legnagyobb problémája, hogy babakocsisok "andalognak" előtte és elveszít 10 másodpercet az életéből. A kérdés megírása sokkal több időbe került :D
Ha csak rám vár az autós, akkor sietek a zebrán, viszont ha mások is vannak, akkor úgyis mindegy.
Bár én alapból viszonylag gyorsan sétálok.
2 gyerekem van és egyikkel sem sétalgattam a zebrán.. nyilván ha kátyús az út, akkor nem fogok menni mint egy állat, de nem is sétafikálok.
Értsd.. haladsz normálisan vagy setalsz lassan.. nem uaz és a gyereknek nem lesz baja ha haladsz és nem setalsz.. nem hímes tojás hanem gyerek..
Persze tudom, vannak olyan nők akik ha már éppenséggel szülnek egy gyereket akkor essen hasra előttük a világ is.. ha ő sétálgatni akár a zebrán akkor várakozzon a közlekedés összes résztvevője aki vele szembe jön..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!