Nyomtad már meg véletlenül a dudát?
Kamionsofőr vagyok és ma a telephelyen lévő mosóban,mikor a kormányon írtam meg a menetlevelet,véletlenül megnyomtam a dudát. (Gépi mosás, csak távolról kapcsolja ki meg be)
Erre az egyik mosós csávó ,aki kezeli a gépet, kicsit megijedt ,meg amúgy én is...
Utánna azt kiabálta " A fa*zommal szórakozzál, baccam meg a szádat." Majd leállította a gépet és kiabált, hogy indítsam be és menjek a fa*zba.
Ez jogos volt,tényleg ennyire rosszat tettem ezzel, vagy csak túlreagálta?
Nyomtam már meg a dudát véletlenül, sőt volt, hogy a refit is véletlenül meg az indexet.
Reakció meg... kinek milyen napja volt és ki hogy reagál dolgokra.
Nyilván nem ez a megszokott reakció.
Igen. A km órát akartam, hogy mutassa és ehhez a jobb oldali bajuszkapcsoló végén kellett nyomkodni a gombot. De én valamiért a bal oldalit nyomtam meg és az a duda volt.
Talán valami dacia vagy renault volt ez. :D
Legalább ne kamuzz kiccsákó, mert egy kamionos nem ilyen és a mosós sem.
Nagyon dedós vagy!!!
Na, tegnap voltam a mosóban és az a csávó volt aki múltkor is.
Bocsánatot kértem és mondtam hogy véletlen volt. Azt mondta tudja hogy véletlen, nem én vagyok az első, csak kB a szívrohamot hozta rá. Utánna meg tök jól eldumáltunk, azt mondta, hogy majd jön ő is sofőrnek, már csak a Gki-ja hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!