Nagyon ciki véletlenül másnak küldeni egy emailt?
Figyelt kérdés
Véletlenül egy olyan férfinek küldtem el egy magán jellegű emailt, akivel munkakapcsolatban vagyok. Hasonló a nevük, ahogy feldobta a lehetőségeket, túl hamar kattintottam és már küldtem is. Mit csináljak, írjam meg, hogy tévedés, tekintse tárgytalannak?2022. nov. 14. 16:57
2/5 anonim válasza:
Előfordul, szerintem nem ciki. Írj neki, hogy bocsi félrement.
3/5 anonim válasza:
Outlook-ban visszatudod hívni az emailt. Egyébként, nem gáz, írj egy üzenetet, hogy elnézést, nem ő volt a címzett, vegye tárgytalannak.
4/5 anonim válasza:
Hát gondolom most már mindegy, de vissza tudod hívni az emailt egy ideig. Mostmár vszeg nem, de tegéyl egy próbát. Ha még nem látta, akkor sztem még ennyi idő elteltével is menni fog.
De nem vészi, előfordul. Írd megneki, hogy "bocsi, véletlen küldtem, másnak ment, kérlek töröld" és annyi.
5/5 anonim válasza:
Ha ő is más, mint te, akkor a mások találkozása nem lesz gond:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!