Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mi a teendő, ha nincs meg a...

Mi a teendő, ha nincs meg a régi jogosítvány?

Figyelt kérdés
Még a covid időszakban lett megújítva a jogsim, a régi jogsi viszont nem lett visszaküldve a hivatalnak. Most levelet kaptam, hogy 5 napon belül ha nem adom/küldöm vissza, akkor eljárást indítanak... sajnos azonban sehol nem találom a régi jogsit. Ilyenkor mit lehet tenni? Hivatkozzak esetleg arra hogy elhagytam/ellopták? Vagy ilyenkor ezt nem veszik számításba?

2023. febr. 25. 12:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszi, meglátjuk mi lesz. Addig meg még túrom a lakást, sokadjára, hátha meglesz...
2023. febr. 25. 17:15
 12/13 anonim válasza:

Üdv!

Hasonló cipőben járok mint te, mi lett a történet vége?

2023. okt. 18. 20:00
 13/13 A kérdező kommentje:

Üdv!

Kiderült, hogy amikor bent voltam akkor ott is hagytam, csak ezt valamiért én is elfelejtettem, meg ők is... De végül rájöttek hogy leadtam már így nem volt ügy belőle.

2023. okt. 20. 10:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!