ELektromos rollereknél az első, vagy a hátsó kerék meghajtás-e a praktikusabb, illetve a biztonságosabb?
Figyelt kérdés
Pl. lejtőn felfele menetben (mondjuk maximum 25 százalékos emelkedőn) az-e a jobb, ha a hátsó kerék tolja előre, vagy ha az első kerék húzza maga után a rollert?2023. febr. 10. 12:05
1/4 anonim válasza:
Akkora emelkedőn egyik se megy fel.
2/4 anonim válasza:
Szerintem a hátsó kerekes; Bár tény és való, amit az előttem levő írt, az már azért eléggé extrém emelkedő
4/4 anonim válasza:
Melyik hajtás a jobb, az első, vagy a hátsó?
Érdekes, hogy erre a kérdésre nem nagyon lehet választ találni. Alapban azt gondolnám, a hátsó a jobb. De vajon, tolni könnyebb valamit, vagy húzni? Úgy értem, az emelkedőkön felfelé menve, mikor küzd jobban a motor meghajtása, ha az első, vagy ha a hátsó kerék van meghajtva? Szerintem ez a lényeges kérdés, mert senki sem szereti, ha az elektromos rollerét lábbal kell hajtania, vagy egy emelkedőn megáll alatta. Így én inkább azt a hajtást választanám, amelyik ennek jobban kedvez. Sajnos, azt én sem tudom, melyik hatás lenne ez. Nekem könnyebb lenne húzni egy terhet, mint tolni, de az más.. (??)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!