Az mitől van, hogy az EU-ban nálunk az egyik legmagasabbak az autópályadíjak, közben meg esnek szét az autópályák, mert olyan rossz az utak minősége, és annyira hanyagolják a karbantartást (főleg az M1-es és az M3-as autópályán)?
Tipikus példája ez az átgondolatlanul, valódi tapasztalat nélkül, pusztán hangulatkeltés céljából feltett kérdésre, ami csak arra való, hogy szidhassátok az országot.
Az sem számított, hogy 9-es csípőből megcáfolta a kérdezőt, 10-es simán áttért a benzinre (kíváncsi volnék, ugyan mi alapján bírja megállapítani a minőségét), meg a kenyérre (még jó, hogy annak nem a minőségét kifogásolja, próbálná csak ezt tenni sok nyugati ország csomagolt szeletelt, kenyérnek nevezett pékáruját tekintve, azokért én sem adnék annyit, mint a friss, ropogós, igazi kenyérért!)
Vajon más országokra is jellemző, hogy önmagukat pocskondiázzák? Kétlem.
AI overview:
"Hungary has the most developed highway system of the new European Union (EU) member states."
Magyarország rendelkezik a legfejlettebb autópálya-rendszerrel az Európai Unió (EU) új tagállamai közül.
Nem én mondtam.
Vezettem Ausztriában, Németországban, Egyesült Királyságban, Írországban, Hollandiában, Szlovákiában és Magyarországon.
Vagy ugyanolyanok voltak az autópályák mint máshol de Magyarországon TÖBBNYIRE jobbak
#12: Nem te mondtad, hanem a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, szóval a kijelentés több, mint megkérdőjelezhetőnek tűnt. És hát nem véletlenül.
Jó lesz az a középmezőnynek is. Mármitn ellátottságban. A finanszírozásról ne is beszéljünk, amire az eredeti kérdés irányult
14, nem az iparkamara mondta, rákerestem és a Google AI overview mondta.
12 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!