Ha reggel kell majd forgalmi vizsgára menni az jó vagy rossz? Mi az előnye illetve hátránya?
Jó, abból a szempontból, hogy a dugóban van időd mindent alaposan átgondolni.
Rossz, mert ilyenkor qurvasokan vannak, nehezebb a sávváltás éa adott esetben a kikanyarodás az alárendelt útról.
Reggel akkor van nagy forgalom, ez megijeszthet. De valakitől azt hallottam,hogy pont akkor jó vizsgázni. Valakitől meg azt,ha nincs nagy forgalom, könnyebb megbukni, mert hibázol. Csúcsidőben is könnyű hibázni.
Ha nem találsz parkolóhelyet, az nem a te hibád. Majd az oktatód elirányít máshova, keresgéltek tovább. Gondolj bele, rengetegen mentek már vizsgázni előtted is, és biztos volt, aki nem talált parkolóhelyet. Menni kell tovább.
Azért önmagában nem buktathatnak meg, ha nincs hely. Arról nem te tehetsz. Ellenben, ha van hely, csak te úgy ítéled meg, hogy nem férsz be, és alapból el is veted azt a helyet...
Azt nem tudom,mi van,ha letelik az 50 perc, és nem parkolsz az alatt az idő alatt. Lehet, hogy pont ezért igyekszik mindenki letudni a vizsga elején.
Azt tudom,hogy én is többet vezettem, mint 50 perc, volt az 65 is. De azért, mert mindig, ahova beálltam,nem fértem be, és mentünk tovább helyet keresni. Ezzel ment el idő. Annyira,hogy a vb késett a következő vizsgázójánál. Ettől függetlenül sikeres lett ez a vizsgám 😁
Jó, mert a vizsgabiztosnak még nincs tele a töke a nappal.
Rossz, mert csúcsforgalmi időszak, dugóban márpedig nem a legjobb vizsgázni, mert ha valakinek a türelmetlen gyökérkedését nem megfelelően reagálod le, már nézhetitek is a következő vizsgaidőpontot.
Jó, mert a dugóban talán elnézőbb a vizsgabiztos.
Rossz, mert sok lehetőség van a lefulladásra, abból pedig nem fér bele számtalan mennyiségű a sikeres vizsgába.
En is 7:30 as idopontot kaptam.
Nem indultunk el 7:30 kor.elobb papiroztunk,beszelgettunk az ellenorzesrol(nem kellett megcsinalnom,csak elmondanom).
Mire elindultunk az emberek tobbsege beert a munkahelyere.nem volt durva forgalom.parkolo is akadt boven,az elso 10 percben megvolt a ket manovel,utana meg vezettem kb 25 percet es vege is volt a vizsganak.nem vezettem vegig az utvonalat,a biztos szolt az oktatonak,hogy xy helyen terjunk le rola es induljunk vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!