Busz (D) vagy Teherautó (c) esetlege egy darus kezelőivel kiegészítve . Előnyök hátrányok? Mármint a busz és a teherautó előnyei hátrányai.
Mindenre kíváncsi vagyok, fizetés terén, melyikkel tud az ember több időt tölteni a családjával, melyik a kötöttebb stb.
Elnézést a fogalmazásèrt csak sötètben tapogatózok a tèmaban.
Attól függ merre helyezkedsz el vele.
Darus autóra már tényleg alig van sofőr, belföldezni jobban lehet otthonalvós melót találni, nyilván a pénz nem annyi, mint egy nemzetközi sofőrnek. A buszozásnak szerintem csak hátránya van, legyen az volán, vagy nemzetközi turistáskodás pl. Nekem biztos nem kellene az a 40-50 embernyi nyűg a nyakamba
Belföldön a napi hazajárosnál az átlag fizu 400-500.000 kozott mozog.
Ennél van kevesebb is, és van jóval több is.
Nyilván csalással meg lehet karcolni a 800-at is, de az nem éri meg.
De a buszozás a legkiszámíthatóbb.
A kamionozással lehet hogy többet keresel, de nem biztos hogy hó végén több marad a zsebedbe.
4 es, mit értesz csalás alatt?
Köszönöm a válaszokat, ment a zöld pipa!
Kártya nélkül, 2 kártyával, 24 órából 25-t dolgozol.
Ez egy létező jelenség, még ha nincs is beszélve róla....
#9 a legtöbb cég telemetriás szenzort szerel a tankba, decire pontosan megmondja mennyi van/volt a tankban, összevetik a fogyasztási adatokkal és villámgyorsan kiderül a csalás... és hiába töltögetnél a kutakon a tank mellett 2 literes flakonokba, az is látszik a hó végi elszámoláskor, az áruból lopni meg csak 1x bukj meg és olyan kötbért b@sznak rád hogy éveken át fizetheted majd, nem beszélve a szarrágó tróger jellemről aki ilyet megenged magának.
Ez már nem a régi idők, amikor a fizetés egy része volt a fizetés a másik meg a cigánykodás. Kis cégeknél esetleg el lehet játszani, de ... 1x lebuksz, és ott elástad magad. Normális cégek felkeresik az előző céged vagy akár többet is, itt magyarban lehet nem de a rendes külföldi az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!