Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Általában egy normális autós...

Általában egy normális autós iskola ami nem a lehúzásra megy hány órát vetett még ha valami megbukik a forgalmi vizsgán?

Figyelt kérdés
Vagyis normális esetben az oktató hány órát vetett? Mennyi óra a normális szerinted bukás után??

2023. jan. 6. 09:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
68%

Nem kötelező pótórát venni, lehet anélkül is pótvizsgázni. Szóval a tanulóra van bízva, hogy elfogadja-e az oktató javaslatát. Itt írja egy oktató

https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__speci..

2023. jan. 6. 10:58
 12/15 anonim ***** válasza:
80%
#9 Ki mondott ilyet? Nem szégyen megbukni, csak az szégyen, ha nem tudod elfogadni és az ellenséget, meg árverést látod mindenben és mindenkiben. Amíg így gondolkozol, addig javulni sem fogsz, akkor pedig soha nem is fogsz átmenni. De nyilván szíved joga idiótának lenni, úgyhogy sok sikert.
2023. jan. 6. 11:13
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem kell játsszani a hülyét, van ahol a lehúzás megy.

Ez tény.

Az, hogy a kérdezőnél mi a helyzet, nem lehet tudni.

Lehet tényleg kell az X óra, lehet nem.

2023. jan. 6. 12:23
 14/15 anonim ***** válasza:
#13 De nincs helye lehúzásnak, ha nem hibázol akkor nem tud mit beírni.
2023. jan. 6. 14:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálunk nem volt kötelező venni bukás után egyet sem.Én vettem pluszba 6 órát(vizsga is benne volt) és így átmentem 2022ben.
2023. jan. 9. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!