Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Félelem legyőzése a vezetéstől...

Félelem legyőzése a vezetéstől az alábbi esetben?

Figyelt kérdés
Pár hete lett meg a jogsim,elsőre.Viszont azóta nem vezettem,pedig lenne mit,van családi kocsink. Illetve egyszer vezettem,de olyan félelem jött rám,hogy most nincs, aki közbe avatkozna,ha bármi van,hogy nagyon bepánikoltam. Biztos közrejátszik,hogy 7 hónapos terhes vagyok, és az is,hogy egy autónk van,amire nagyon akarok és kell is vigyázni. Márpedig bele kellene jönnöm, még van egy kis időm gyakorolni amíg a baba jön. Több órát nem akarok már venni,úgy érzem az az én problémámon nem segít. Egyébként nagyon jó fej türelmes oktatóm volt,aki mellett mindig jól éreztem magam,mert sosem üvöltött,mindig mindent elmondott,és kis túlzással csukott szemmel is mertem volna vezetni mellette,annyira megbíztam benne. A férjem be tud ülni mellém, de ő mégsem oktató,és a kocsinkon sincsen plusz pedál az anyósülésnél. Nem akarok úgy járni mint a sógornőm,akinek lassan 10 éve van jogsija,de azóta nem vezetett.

2022. nov. 24. 10:37
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Figyelj,ez van. Egy kis településen élek,a megyeszékhely 15 perc autóval. Mind helyben,mind a megyeszékhelyen (ami szintén nem túl nagy), elég sokat vezettünk az órak alatt,kvázi mindegyik úgymond bejaratott. Az elkövetkező években is nagy valószínűség szerint itt fogok közlekedni. Ez nem Amerika,hogy Jack Kerouac módján keresztül szeljem. Nem tudom,milyen más útvonalat kellene? Menjek azért át a szomszéd megyeszékhelyre,és ott? Költői kérdés. Értem amit mondasz,és ha buszsofőrnek készülnék, lenne is létjogosultsága, így,hogy anya taxi leszek,és elsősorban ezért is tanultam meg vezetni,nem. Ha ezért nincs szöveg értésem,ám legyen.
2022. nov. 25. 15:44
 22/25 anonim ***** válasza:

Mi volt neked az ellentmondás abban, amit írtam? Apámmal bejártuk a fél megyét, ismeretlen utakon, de a munkába vezető útvonalon is sokszor végigmentünk. Először egyedül csak ott vezettem, és fokozatosan kezdtem "bővíteni" a köreimet. A kérdező sem európai körútra készül.

2022. nov. 25. 16:59
 23/25 anonim ***** válasza:
#21 De akkor ugyanazt mondjuk. Megvan a kis környezeted, ahol vezetnél, közel a megyeszékhely, amit szintén ismersz, tehát pont azt mondod, amit én, hogy a "vezess bejáratott útvonalon, legalább nem kell azon aggódni, mikor kell sávot váltani" stb. tanácsok tök értelmetlen spammelései az éternek, mert ezt csináltad eddig is és fogod is csinálni. Én csak ennyit mondtam. Hogy ez vagy hülye tanács, vagy felesleges.
2022. nov. 25. 17:28
 24/25 anonim ***** válasza:
(Nekem legalábbis nem szokásom újra meg újra olyan dolgokat kommunikálni, amit a másik úgyis tud.)
2022. nov. 25. 17:29
 25/25 anonim ***** válasza:
#22, Az, hogy a munkahelyedig vezető út, és a fél megye ismeretlen útjai tök ugyanazok, ha apád ott van melletted. Ha nincs melletted, akkor van különbség az ismert és ismeretlen között. De lehet, csak az én apám volt ilyen hebehurgya, hogy néha a szomszédba, néha két várossal odébb kellett vezetni, sose tudtam, mennyi időre leszek a személyi sofőrje és mit akar, tehát tényleg mindegy volt, hogy ismert vagy ismeretlen útra vitt, mondta a kanyarokat, mint az oktató.
2022. nov. 25. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!