Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha valaki nem bír le tenni...

Ha valaki nem bír le tenni egy B kategóriás jogosítványt akkor az fogyatékos szóval hülye?

Figyelt kérdés
Sajnos eddig már kétszer buktam magas óraszámmal. Nem tudom folytassam vagy sem. Sajnálom a pénzt nagyon mert alig van. Oktató is azt mondta én velem nagyon meg kell szenvedni. Ez előtt voltam egy másiknál ott még semmit nem csináltam de az is ilyeneket mondott. Régen az iskolák sem voltak az erősségeim. Lehet hogy fogyatékos lennék vagy retardált? Csak nem tudok róla. Már nincs idő egy harmadik oktatóhoz menni mert csak márciusig van időm és bukom ezt a tanfolyamot. Szóval csak ő nála tudom folytatni ha folytatom.

2022. nov. 14. 10:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
válts iskolát
2022. nov. 14. 10:26
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Hány óránál jársz?

Az eddigi 2 vizsga min ment el? Mi volt a hiba?

2022. nov. 14. 10:26
 3/14 anonim ***** válasza:
97%
Nem feltétlenül hülye, lehet, hogy épp az ellenkezője, azaz túl okos és túlgondolja a dolgokat.
2022. nov. 14. 10:39
 4/14 anonim ***** válasza:
12%
Igen.
2022. nov. 14. 10:57
 5/14 anonim válasza:
100%

Ettől még nem vagy fogyatékos, viszont lehet, hogy mentális problémáid vannak, amiért félsz az úttól és a felelősségétzettől, hogy az úton magad leszel. Lehet egy baleset, egy elvesztett családtag, barát, ismerős vagy bármi olyan téged ért trauma, ami nyomaszt és nem tudsz ezért koncentrálni az útra.

Nem tartalak bolondnak, én 3x buktam meg, első vizsgám után pszichológushoz küldtek(majdnem karamboloztam a körforgalomban és lefagytam) Először támadásnak véltem, majd átfontoltam. Ha érdekel mi volt az én traumám írj egy üzit, szívesen megosztom veled, hátha neked is hasonló van.

U.i.: 5 éve vezetek azóta. 26 vagyok.

2022. nov. 14. 11:03
 6/14 anonim ***** válasza:
87%
Kell egy másik oktató. Egyébként meg akik vezetnek az utakon, azokat naponta meg lehetne bujtatni, tisztelet a kivételnek.
2022. nov. 14. 11:10
 7/14 anonim ***** válasza:
84%
Retardált nem vagy, de sokaknak nem megy a vezetés, vagy ha megy is, nem kell nekik ez a stressz az életükbe. Ahogy a vezetők nagy százaléka nem akarna autóversenyző lenni, úgy az emberek nagy százalékát nem érdekli a vezetés. Engem sem különösebben szórakoztat autót vezetni (motor más tészta), de hát ott az asszony meg a gyerek, nyaralni elég bonyolult lenne tömegközlekedésen babakocsival-mindennel.
2022. nov. 14. 11:35
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy fogyatékos. Nekem sem sikerült elsőre, azóta pedig már vezetek egy jó ideje. Nem egyszer mentettem a helyzetét mentőautónak, taxi sofőrnek, buszsofőrnek mert hibáztak. 10 éve balesetmentes közlekedem. Nem vagyok egy versenyző típus, de az én példám mutatja, hogy attól, hogy valaki bukik párszor, még nem biztos, hogy szar sofőr lesz belőle, vagy hogy soha nem fog vezetni.

Láttam már én árokba borulni oktatót is.a vezetés ilyen sajnos.

2022. nov. 14. 13:41
 9/14 Oldfire ***** válasza:
100%
Nem. Nem hülye. Ahogy itt már ìrták.Menj át egy másik iskolába. Valakinek 10X-re sem sikerült és egyetemet végzett zenész.
2022. nov. 15. 08:11
 10/14 A kérdező kommentje:
Hát sok hibát vétek nehéz annyi mindenre figyelni meg azért félek is nem hiszem hogy ezteg tudom valaha csinálni
2022. nov. 15. 10:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!