Ezt mégis hogy gondolta?
Figyelt kérdés
Ismerős jelentkezett a céghez, fel is vennék, de ő úgy gondolta, hogy majd lesz jogsija és fuvarozzam én addig. Az lehet egy év is!! Mennyire pofátlan már. Ja és engem mond el mindennek, hogy ez nekem nem tetszik.2022. nov. 14. 07:12
11/13 anonim válasza:
Így ilyen körülmények között én biztos nem vállalnam. Ha beszállna a benzin pénzbe,talán. De meggondolandó .nekem is volt ilyen kollégám,de kisgyerekes szülőként pár alkalom elég volt,hogy azt mondjam, bocs de ez így nem megy. Folyton késett,a megbeszélt fel nyolc helyett háromnegyed lett,persze imádkoztam ne legyen trafi,h beerjunk. Délután megyek a gyerekekért,de 10 perces munkája van,ugye még megvarom? Satöbbi. Húzd a saját élet helyzetedre,de én nagyon meggondolnam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!