Ezt mégis hogy gondolta?
Figyelt kérdés
Ismerős jelentkezett a céghez, fel is vennék, de ő úgy gondolta, hogy majd lesz jogsija és fuvarozzam én addig. Az lehet egy év is!! Mennyire pofátlan már. Ja és engem mond el mindennek, hogy ez nekem nem tetszik.2022. nov. 14. 07:12
2/13 anonim válasza:
Én azért segítenék neki ellenőrizni a buszmenetrendet.
3/13 anonim válasza:
A benzinpenz feleert akar fuvarozhatod is. Ha nem tetszik, mehet busszal.
4/13 anonim válasza:
Nem is biztos, hogy egy műszakba kerültök, de ha meg állja az utazás rárső részét az neked is jó. Ha meg lesz jogsija, akkor pl heti váltásban is használhatjátok a kocsijaitokat. De ha eleve nem akarod, akkor meg mond el neki.
5/13 anonim válasza:
Ha egy műszakban lesztek és te is kocsival jársz mindig abból neked hasznod lehet mert simán kifizettetheted vele az üzemanyag-költség felét.
Ha nem egy műszakba jártok akkor meg az anyja picsáját. Jájon busszal.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem lenne gond, ha nem lenne neki ez tök természetes, hanem megkérdez. Anyagilag persze megérné egy normális emberrel járni. Tavasz óta csinálja a jogsit.
2022. nov. 14. 08:59
7/13 anonim válasza:
Teljesen jó ötlet. Fel tudod venni utána a benzinpénzt
Ha nem adja oda, akor oldja meg
8/13 anonim válasza:
Megtudom érteni a kérdező felháborodását, hiszen az ismerőse lényegében bepofátlankodott a kocsijába. Persze jó dolog ha így olcsóbb lesz az utazás, viszont egyben nyűg is ha valakivel társul az ember. Tudom, mert 8 évig csináltam, de ott legalább többem voltunk kocsival. Itt meg majd megy a pofavágás ha a kérdező szabira akar menni. Meg persze az utashoz kell igazodni, háztól-házig vinni stb. Egyik kollégám ez miatt +6km-t ment, hogy minket összeszedjen minket, mivel ő közelebb lakott a céghez mint mi, és persze eszerint is kapott térítést is.
9/13 A kérdező kommentje:
Pontosan, ahogy a 8-as írja. Majd én leszek a hibás, ha beteg leszek és nem jut el a melóba.
2022. nov. 14. 14:53
10/13 anonim válasza:
Egy kolléganőmmel én is voltam így annak idején, ő mondjuk megkérdezte, adjon-e bele. 2 gyereket nevelt egyedül, alamizsnából kb, szóval nem kértem, de a szándék megvolt. Ez lenne a minimum, nem természetesnek venni. Ha valaki ezt annak venné, még az autókopást is felszámolnám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!