Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hamarosan jogosítvány?

Hamarosan jogosítvány?

Figyelt kérdés

Sziasztok

16 éves vagyok,lassan jogosítvány(holnap után íratkozok be)

14éves korom óta "vezetek",először avia-n tanultam meg(főleg a kuplung kezelést)utána személyautó,targonca,közbe közbe kipróbáltam nagyobb autókat(renault 19.26(720as plató+ponyva),mercedes actros 3340(6x6),megy ilyenek...

Így van valamennyi "tapasztalatom" meg,felvettem egy vezetési "stílust" ami ugye a megszokás...

Szerintetek az oktató mit szól?Mert,ismerős mondta hogy,akin látja h tud ahhoz máshogy állnak hozzá,mint aki nem vezetett...

2010. szept. 28. 18:03
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
aki 50-nel megy annak is fél óra elindulni meg felgyorsulni...
2010. szept. 30. 17:08
 22/24 A kérdező kommentje:

meg lett a jogsim(végre:D)

végül is,nem okozott nagy gondot,rutinon nem volt olyan feladat amit nem csináltam volna már meg

városba meg nem vezettem,úgyhogy az új volt nekem,igazából apróbb dolgok nem tetszett neki,kereszteződésbe körülnézés...(ami alapból láttam hogyha nem fordítom el a fejem)szal ott se volt semmi

minden elsőre,sikerült alap óra számmal...:)

2010. dec. 30. 15:27
 23/24 anonim válasza:
Az oktatód nem fog szívatni. Ő majd elmondja, hogyan kell vezetni biztonságosan, megmutatja a dolgokat, elmagyarázza stb. Aki szívatni fog az a vizsgabiztos :D Na ők aztán biztosan fognak. Főleg, hogy kell a pénz az NKH-nak. Még a rutin nem is a legvészesebb. Ha azon meghúznak párszor az alkalmanként 5.000 forint vizsgadíj (bár ott is előszeretettel húzzák meg az embereket.) A forgalmin nagyon szeretik az ilyen okosságaikat előadni: "Ön átlépte a sebességkorlátozást! 50 helyett legalább 60-al ment!" Vagy a "képzelje el..." kezdetű mondatokat és akkor vázolnak egy olyan storyt , hogy csak nézel ilyen "WTF?!" fejjel? :D Szóval hajrá én szorítok Neked (jobb híján), de egy dolgot tarts észben: A vizsgabiztosok soha nem arra hajtanak, hogy téged átsegítsenek a vizsgán!
2011. jún. 8. 16:40
 24/24 anonim válasza:
Na ... sry. Most látom, hogy már nem aktuális :) Gratulálok!
2011. jún. 8. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!