Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hamarosan jogosítvány?

Hamarosan jogosítvány?

Figyelt kérdés

Sziasztok

16 éves vagyok,lassan jogosítvány(holnap után íratkozok be)

14éves korom óta "vezetek",először avia-n tanultam meg(főleg a kuplung kezelést)utána személyautó,targonca,közbe közbe kipróbáltam nagyobb autókat(renault 19.26(720as plató+ponyva),mercedes actros 3340(6x6),megy ilyenek...

Így van valamennyi "tapasztalatom" meg,felvettem egy vezetési "stílust" ami ugye a megszokás...

Szerintetek az oktató mit szól?Mert,ismerős mondta hogy,akin látja h tud ahhoz máshogy állnak hozzá,mint aki nem vezetett...

2010. szept. 28. 18:03
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Ne vezess, nem éri meg neked.
2010. szept. 28. 18:10
 2/24 anonim válasza:
100%
3340 es merciben automata váltó van, egyébként nem hiszem hogy ez bármilyen rutint is adott volna neked, pl. Y megfordulás, parkolás, stb stb. tehát az hogy most előre gurultál bármilyen nagy autóval, az nem visz elöbbre...Az oktató max szólni fog hogy mekkora hülyeség amit megszoktál...
2010. szept. 28. 18:15
 3/24 anonim ***** válasza:
Az oktató nem szól bele abba, hogy te most épp sportosan vagy megfontoltan vezetsz. Ha bátor vagy a forgalomban nyilván mehetsz sportosan is, de ő mindig arra fog törekedni, hogy a lehető legbiztonságosabban tedd azt, amit teszel...
2010. szept. 28. 18:26
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Vezetési stílus 16 évesen? Na ne röhögtess.

Ez kb. olyan, mint amikor egy kezdő tanuló azt mondja az oktatónak, hogy ő tud vezetni, mert végigvitte a Need for Speedet.

Azt meg inkább ne is mondd el az oktatónak, hogy ekkora gépeket vezettél, mert úgy megszivat, mint annak a rendje.

2010. szept. 28. 18:27
 5/24 A kérdező kommentje:

3340es actrosba kézi váltó van

egyébként, arra gondolok,hogy kéz fogás meg ilyenek

végül is... ki centizve való betolatás...

a renaulttal is az utcánkba mentem,ami a 3,8magas renaulton elég sokszor elérte a ponyvát....

14éves koromba,apám erdőn oda adta az aviat(köztudottan nem egy erőgép)hogy túlterheléssel menjek fel egy 20%os emelkedőn,úgy h dombon indulok el meg ilyenek...itthol,elég nehéz a helyére állni két tükörből...be állok simán...érzem már az autót

egyébként,igen arra gondoltam,hogy szívatni fog meg ilyenek...

2010. szept. 28. 18:50
 6/24 anonim ***** válasza:

Szia:)

Nem fog szívatni szerintem...legalábbis engem nem szívatott:)én is "sokat"vezettem anyu,apu,bátyám,meg a nővérem kocsiját is mielött elmentem volna beíratkozni....az oktató úgyis rájön hogy már vezettél ez nálam is így volt nem is kellett mondanom mert ez ugyebár látszik,meg is úsztam így pár órát,vagyis pénzt is egyben,nekem annyit mondott még rutin alatt hogy otthon ne vezessek benzines kocsit:)amugy holnap vizsgázom forgalomból!

A többiek meg nem tom mit oktatnak ki sokkal jobb ha vezetsz elötte és tudsz a kuplungal stbvel bánni,de habár az nemjó ha van rossz szokása az emebrnek tanuló vezetés elött.

Sok sikert neked:))

2010. szept. 28. 19:09
 7/24 anonim ***** válasza:
Ezt nem hiszi el senki. Nem érzed az autót. Ha majd mentél 30 ezer kilométert akkor mondhatod ezt.
2010. szept. 28. 19:10
 8/24 anonim ***** válasza:

"Ezt nem hiszi el senki. Nem érzed az autót. Ha majd mentél 30 ezer kilométert akkor mondhatod ezt."

Ezzel nem értek egyet. Én amikor tanultam vezetni, úgy elhúztam 50-nel két kocsi között, hogy kb 10-10 centi maradt. Az oktatóm falfehér lett :D

2010. szept. 28. 20:03
 9/24 anonim ***** válasza:

utolsó elöttitől kérdezem hogy ő 30e km után érezte a kocsit,mert az nagy gáz hogy kiengedtek a vizsgabiztosok forgalomba hogy nem érezted a kocsit:DDDDDDDDXDD

utolsónak->:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD:)))XDez jó falfehér lettXD

múltkor a városba egy 35-40km-el haladó gépkocsit előztem meg az oktatom meg nagyon meglepödött hogy a tanulója városban előz....:DDDDDDDDDDDde nem tudom amugy hogy min lehetett annyira meglepődni mert mai napig nem tudom xDD

2010. szept. 28. 20:22
 10/24 anonim ***** válasza:
Háát, mivel a tanulók mindig tökölnek, ezért meglepő ha valaki nemhogy nem tököl, hanem még előz is :P
2010. szept. 28. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!