Hamarosan jogosítvány?
Sziasztok
16 éves vagyok,lassan jogosítvány(holnap után íratkozok be)
14éves korom óta "vezetek",először avia-n tanultam meg(főleg a kuplung kezelést)utána személyautó,targonca,közbe közbe kipróbáltam nagyobb autókat(renault 19.26(720as plató+ponyva),mercedes actros 3340(6x6),megy ilyenek...
Így van valamennyi "tapasztalatom" meg,felvettem egy vezetési "stílust" ami ugye a megszokás...
Szerintetek az oktató mit szól?Mert,ismerős mondta hogy,akin látja h tud ahhoz máshogy állnak hozzá,mint aki nem vezetett...
én nem vezettem sokat...inkább,rövidebb,de az volt,h járj be,járj ide...menj oda...meg egyszer kétszer vezettem egyszerre nagyobb távot...
nagyon,nem vagyok az a típus aki tököl:D
nem azt mondom h mindenből kiakarok hozni a maxot,csak,hallani a motort(személyautó is 2000-3000rpm...)
kamion is 1200-1500 mikor hogy...
hamarosan jön erre ismi,oda adj a 25.272es manját:D
6x4es beton mixer(:
A tanulók nem tökölnek, csak épp arra tanítják őket, h mennyivel szabad menni. Engem sem engedtek többel menni, idegesítt is egy kicsit a hosszú sor mögöttem, de hát ez van.
De mikor én vizsgáztam, mondta az oktatóm, h le kellett szoktatnia a megszokott vezetésemtől, vagyis, h gyorsabban vezetek, mint kéne, pedig hát a tanfolyam előtt még sosem vezettem, mert benzines az autónk és nem bírtam vele elindulni:P De igazából nem vezetek gyorsan, csak próbálok dinamikus lenni.
Az meg, h vki érzi az autót egy dolog. Lehet, h vki egyből érzi, de van, h sohasem fogja. 18/L
azt azért nem javaslom hogy szándékosa fulladj le,mert ezzel is "alá irod" magad,tanulóknál meg eleve becsúsznak kis hibák akkkor meg minek érte tenni:-)
Sok sikert a jogsihoz!!!
"Én amikor tanultam vezetni, úgy elhúztam 50-nel két kocsi között, hogy kb 10-10 centi maradt. Az oktatóm falfehér lett :D"
kapásból adunk egy pofont a kresznek, mert ugye ajtónyitásnyi távolság.
meg arra sem gondolsz, hogy ha ilyen közel mész el egy kocsi mellett, és nem tudsz oldalra kitérni, esetleg lassítasz, hátha előlép valaki takarásból. nem csodálom, hogy falfehér lett, simán balesetveszélyes volt
"kapásból adunk egy pofont a kresznek, mert ugye ajtónyitásnyi távolság. "
Ez útkereszteződés volt...
21:35ös
egyik ismerősömé az autó
egyébként csak 6x4es...
a 6x6os merci se okozott gondot,igaz,eddig a szélesség a szokatlan:|
és,elég sok kamiont/autót szeretnék kipróbálni(:
a nagy tökölést én se szeretem:D
tegnap vezettem haverom "új" autóját..(neki is meg van a jogsi..autó..)
hát az 1.3as ford szokatlan volt a 2literes opel után(ugye alapjáraton elindítom lefulladás nélkül...a fordnál nem jött össze)
"A tanulók nem tökölnek, csak épp arra tanítják őket, h mennyivel szabad menni. Engem sem engedtek többel menni, idegesítt is egy kicsit a hosszú sor mögöttem, de hát ez van."
Jajj, hagyjuk már, itt nem azzal van a gond, hogy max. 50-nel mehetnek, hanem azzal hogy csak 40-nel mennek, de arra is csak fél óra alatt sikerül felgyorsulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!