Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hamarosan jogosítvány?

Hamarosan jogosítvány?

Figyelt kérdés

Sziasztok

16 éves vagyok,lassan jogosítvány(holnap után íratkozok be)

14éves korom óta "vezetek",először avia-n tanultam meg(főleg a kuplung kezelést)utána személyautó,targonca,közbe közbe kipróbáltam nagyobb autókat(renault 19.26(720as plató+ponyva),mercedes actros 3340(6x6),megy ilyenek...

Így van valamennyi "tapasztalatom" meg,felvettem egy vezetési "stílust" ami ugye a megszokás...

Szerintetek az oktató mit szól?Mert,ismerős mondta hogy,akin látja h tud ahhoz máshogy állnak hozzá,mint aki nem vezetett...

2010. szept. 28. 18:03
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

én nem vezettem sokat...inkább,rövidebb,de az volt,h járj be,járj ide...menj oda...meg egyszer kétszer vezettem egyszerre nagyobb távot...

nagyon,nem vagyok az a típus aki tököl:D

nem azt mondom h mindenből kiakarok hozni a maxot,csak,hallani a motort(személyautó is 2000-3000rpm...)

kamion is 1200-1500 mikor hogy...

hamarosan jön erre ismi,oda adj a 25.272es manját:D

6x4es beton mixer(:

2010. szept. 28. 21:00
 12/24 anonim ***** válasza:
persze aztán 2 hét múlva jön a nénikéd és odaadja neked a 4 tengelyes daruskocsit amit gondolom az irdatlan gyakorlatoddal 16 évesen gond nélkül elsőre tudsz majd vezetni.. nem ugy kell beülni az oktató mellé h "na figyelj te mazsola, rakd a pofád alapállásba mert és már mindent tudok" hanem csinálj ugy mintha most kezdenéd, fulladj le párszor mittudomén. most azt a pár órát kibírod h ne arcoskodj ugyis a nap többi részén fel-alá járkálsz holmi teherautókkal. ja és ami a legfontosabb az az, hogy vezetni nem nehéz, szabályosan vezetni annál inkább. sok szerencsét a jogsidhoz, ha annak amit elmondtál legalább a fele igaz akkor gond nélkül átmész a rutin vizsgán. a többire meg kíváncsi leszek :)
2010. szept. 28. 21:35
 13/24 anonim ***** válasza:

A tanulók nem tökölnek, csak épp arra tanítják őket, h mennyivel szabad menni. Engem sem engedtek többel menni, idegesítt is egy kicsit a hosszú sor mögöttem, de hát ez van.

De mikor én vizsgáztam, mondta az oktatóm, h le kellett szoktatnia a megszokott vezetésemtől, vagyis, h gyorsabban vezetek, mint kéne, pedig hát a tanfolyam előtt még sosem vezettem, mert benzines az autónk és nem bírtam vele elindulni:P De igazából nem vezetek gyorsan, csak próbálok dinamikus lenni.

Az meg, h vki érzi az autót egy dolog. Lehet, h vki egyből érzi, de van, h sohasem fogja. 18/L

2010. szept. 29. 00:42
 14/24 anonim ***** válasza:

azt azért nem javaslom hogy szándékosa fulladj le,mert ezzel is "alá irod" magad,tanulóknál meg eleve becsúsznak kis hibák akkkor meg minek érte tenni:-)

Sok sikert a jogsihoz!!!

2010. szept. 29. 12:26
 15/24 anonim ***** válasza:

"Én amikor tanultam vezetni, úgy elhúztam 50-nel két kocsi között, hogy kb 10-10 centi maradt. Az oktatóm falfehér lett :D"

kapásból adunk egy pofont a kresznek, mert ugye ajtónyitásnyi távolság.

meg arra sem gondolsz, hogy ha ilyen közel mész el egy kocsi mellett, és nem tudsz oldalra kitérni, esetleg lassítasz, hátha előlép valaki takarásból. nem csodálom, hogy falfehér lett, simán balesetveszélyes volt

2010. szept. 29. 12:39
 16/24 anonim ***** válasza:

"kapásból adunk egy pofont a kresznek, mert ugye ajtónyitásnyi távolság. "

Ez útkereszteződés volt...

2010. szept. 29. 15:48
 17/24 A kérdező kommentje:

21:35ös

egyik ismerősömé az autó

egyébként csak 6x4es...

a 6x6os merci se okozott gondot,igaz,eddig a szélesség a szokatlan:|

és,elég sok kamiont/autót szeretnék kipróbálni(:

a nagy tökölést én se szeretem:D

tegnap vezettem haverom "új" autóját..(neki is meg van a jogsi..autó..)

hát az 1.3as ford szokatlan volt a 2literes opel után(ugye alapjáraton elindítom lefulladás nélkül...a fordnál nem jött össze)

2010. szept. 29. 18:16
 18/24 anonim ***** válasza:

"A tanulók nem tökölnek, csak épp arra tanítják őket, h mennyivel szabad menni. Engem sem engedtek többel menni, idegesítt is egy kicsit a hosszú sor mögöttem, de hát ez van."

Jajj, hagyjuk már, itt nem azzal van a gond, hogy max. 50-nel mehetnek, hanem azzal hogy csak 40-nel mennek, de arra is csak fél óra alatt sikerül felgyorsulni.

2010. szept. 29. 19:41
 19/24 vezerdinka válasza:
BLA BLA BLA. baromság a fele. nem kell túldramatizálni. a lényeg annyi, hogy nyilván előny, ha tudsz vezetni, ha valami így sem megy, úgyis megtanítják. valóban ciki, ha valaki csak 30ezer km után mondhatja el magáról, hogy érzi az autót, mert addig nemtudom, hányszor töri össze az ilyen ember az ő/más autóját. nem kell túllihegni, hogy "egyből ilyen-olyan teherautót adnak alád". van, akinek esélye nincs egyből vezetni, nekem sem volt, most mégis minden gond nélkül vezetek rendszeresen. közel nem vezettem még 30ezer km-t, mégis érzem az autót (vezettem 1000-es swift-et és nissan vanette cargo-t is, amik éles ellentétei egymásnak). akinek van jogsija és van lehetősége vezetni, belejön, akinek van jogsija és nem tud vezetni, az meg nem vezet, mert be sem mer először ülni egyedül. úgyhogy nem kell a f*szfejekre hallgatni. bátornak kell lenni (nem gyökérnek!), merni kell vezetni, le kell szarni az olyanokat, akik azért ledudálnak, mert lak.teren belül 50-nel mész. később úgyis ráérzel a forgalom ritmusára, ami viszont nem az 50km/h. sok sikert Neked és egy legyen a mottód: mindenki volt kezdő:)
2010. szept. 30. 13:51
 20/24 anonim ***** válasza:
19:41 az már más, h te olyanokat fogtál ki, akik csak 40-el mentek
2010. szept. 30. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!