Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » A nagy kamionokat (pl. amelyek...

A nagy kamionokat (pl. amelyek üzletláncokhoz visznek dögivel élelmiszereket meg mindent) a söför pakolja ki meg be?

Figyelt kérdés
Mindig azt hallom, hogy ez nem való nőnek, mert neki kell pakolnia is. Nos én egy átlagos pasi vagyok, de egy egész kamionra való cuccot még én sem tudnék egyedül ki meg bepakolni. Vagy ilyen helyeken csak "három ajtós szekrények" dolgoznak?
2010. szept. 27. 15:32
 1/9 anonim ***** válasza:

Amikor odaérsz a fix pontba kinyitod a raktér ajtaját te elintézed addig a főnökkel a papírokat addig az üzlet alkalmazottai pedig hordják befelé az árut. Hipermarketekben békákkal pakolnak azt nő is tudja tologatni meg húzni. nem nehéz.

De ABC-kben mondjuk a sofőr is besegít.

18/F

2010. szept. 27. 15:38
 2/9 anonim válasza:
Nem vannak külön erre emberek meg targoncákkal csinálják.
2010. szept. 27. 15:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Esetleges kerékcserékre gondoltál?
2010. szept. 27. 15:43
 4/9 anonim ***** válasza:
Ahol én dolgoztam (autóipari beszállító) ott is külön embereink voltak a rakodásra, de ez nem zárta ki azt, hogyha sietni kellett, vagy a sofőrnek úgymond kívánsága volt, akkor ő is pakoljon békával vagy gyalogkíséretű targoncával. És nem 3 ajtós szekrények a sofőrök, van köztük kimondottan kicsi is.
2010. szept. 27. 15:45
 5/9 anonim ***** válasza:

A sofőr pakolja.

Minek fizetnének még a sofőrön kívül még embereket csak pakolásra?

Ha soför akarsz lenni akkor járj el gyűrni hogy könnyebben bírd cipelni az árut mert különben sérved lehet ha évekig nagy súllyal erőlködsz.

2010. szept. 27. 16:15
 6/9 anonim ***** válasza:

Dolgoztam Lidlben, Sparban, és Rossmanban diákként mindegyik helyen a sofőr pakol le mindent. És nincs béka.

Ők bepakolták az üzlethez a raktárba vagy a Rossmannál az eladótérbe és onnantól mi, ottani dolgozók vettük át tételesen az árut. Nem mentünk fel a kocsijára, sőt pi*csán is rúgtak volna érte, ha azt nézed simán átkaolhatnál még 1-2-3 karton cuccot a másik kocsiról, amit utána 3 perccel "átveszel" és rögtön van egy kis felesleg árúd...

Tehát ezt ők pakolják le.

Ismerős meg péktermékeket szállít nagy teherautóval, hát ő is egyedül pakol. Hiába van ott ember az üzletből, de csak ahhoz nyúlhatnak, amit ő odaadott.

2010. szept. 27. 16:36
 7/9 Hintalow ***** válasza:

utolsó: azért az említett üzleteket ne hasonlítsd össze tesco auchan stb szintű üzletekkel, mert míg ahol te dolgoztál, 1-2 kamion a napi átlag, addig egy nagyobb tescoban napi 20 fölött is mehet, és ezek csak a saját tesco-ak, azonkívül még jöhet mindenféle külsős beszállító is.

Ott pedig nem tökölnek, a sofőr kihuzogatja a raklapokat max a kamion emelőhátlapjáig, amivel leteszik, onnan már hordják szét annak az osztálynak a dolgozói, ahová való.

2010. szept. 27. 17:26
 8/9 anonim ***** válasza:
pl: Lidl(Hejőkürt-sofőr pakol), Spar(Bicske-Üllő - Sofőr pakol), Tesco (Gyál-Herceghalom- Külön rakodók vannak), (Auchan-Üllő -Soför pakol), (Match-Vecsés Sofőr pakol) tehát remélem érted h felrakodásnál általában a sofőr pakol, de a boltoknál is! ritka az olyan hely ahol nem a sofőr a rakodó is egyben
2010. szept. 27. 21:35
 9/9 anonim ***** válasza:
dm-ben a sofőr és ha van a kisérő pakol. (rossman gáz hogy még békára se futja :D ). dm-ben van a raktárban is meg a kocsin is. Amíg egy plázában dolgoztam dm-ben addig volt hogy hoztam is le árut amióta utcai boltban vagyok max a raktárban pakolom el az útból az árut.
2010. szept. 27. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!