Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szerintetek sokat gyakoroljak...

Szerintetek sokat gyakoroljak a következő vizsgára ?

Figyelt kérdés
A vizsgám nagyrésze végigment, max 1 hibavonalat kaptam, jól ment még mondták is csak sajnos egy dolgot benéztem ami miatt bukta az egész. Ezek alapján ti sokat gyakorolnázok még ?
2022. okt. 12. 06:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Sokat. Vagy keveset. Vagy nagyon sokat. Vagy nagyon keveset. Vagy kicsivel többet. Vagy kicsivel kevesebbet.
2022. okt. 12. 07:29
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy érzed, hogy ez csak figyelmetlenség vagy hülye helyzet volt, akkor nem kell sok pótóra.

Ha viszont valami alap dolgot rontottál el (pl. nem tudtad hogy kinek van elsőbbsége), akkor még sok gyakorlásra van szükséged.

2022. okt. 12. 07:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Többet mint kevesebbet.
2022. okt. 12. 08:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Amit elrontottál azt gyakorolnám még a helyedben, amennyit szükséges.
2022. okt. 12. 12:10
 5/5 A kérdező kommentje:
Igazából nem láttam egy biciklist és elé kanyarodtam. Szinte a semmiből jelent meg vagy nem tudom, de teljesen kitakarta a B oszlop olyan szerencsétlen helyzetben haladtunk egyszerre és fékeznie kellet az oktatónak. Azon kívül nem volt hibám semmi. De ez elég volt sajnos mert súlyos hiba.
2022. okt. 12. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!