Így tudhatom előre melyik vizsga útvonalat húzom ?
10-es
Szombaton nincs is forgalmi vizsga...
2022. okt. 7. 10:31
Rutinból nem vezetünk.
Hivatalosan neked Pest belvárosában és az isten háta mögötti kis faluban is tudnod kell odafigyelve, biztonságosan vezetni.
Meg persze ahogy előttem is írta valaki a jogsid nem 8 utcára és napos időre szól.
Egyszerűen felelőtlen vagy. Ahelyett, hogy azt mondanád nem figyeltél oda eléggé és gyakorolnál (mondjuk akinek van jogsija elvisz a vizsga utakon és tudod közben memorizálni a táblát vagy Google mapssel bejárni) inkább a csaláson és a kibújáson jár az eszed.
2022. okt. 7. 10:39
#11 De nekem akkor volt. Keddre esett nov. 1-je, szombatra helyezték át az okt. 31-i munkanapot.
2022. okt. 7. 11:42
A szombati munkanapok azok nyilván más. (Egyébként az a legjobb, hiszen ezeken a bedolgozós szombatokon az emberek fele ugyanúgy nem dolgozik...)
2022. okt. 7. 11:46
Tanulj meg vezetni és nem kell ilyen hülyeségekkel foglalkozni.
2022. okt. 7. 13:32
2022. okt. 7. 14:51
17/21 A kérdező kommentje:
Oké de a való életben ilyen marhaságok hogy 30-as táblánál 35-el megyek meg parkolásnál nem indexelek minden korrigálást oda vissza nem számít .
Max nektek, de ha valaki visszaszól már mentek bőgni a Budapesti autósok közösségébe hogy milyen veszélybe kerültetek.
#17 én úgy mentem át hibavonal nélkül forgalmi vizsgán, hogy a teszkó parkolóban kitolatáskor elfelejtettem az indexet. Max egy hibavonalat kaptam volna érte, ezért nem buktatnak. 30-as táblánál 35-tel menni meg mondjuk még épp nem bírság ha nem kap rajta a rendőr (na de akkor 30 ezer és 4 büntipont!), de gondolkodjál már, 17%-kal túlléped a megengedett sebességet, csak a reakcióidő eltelte utáni fékút megnövekszik legalább 30%-kal, nem ok nélkül van a 30-as tábla (gyerekek, gyalogosok, éles kanyar), ha szerinted a való életben oké 30 helyett 35-tel menni (megsúgom, ha nem nagyon rövid az a 30-as szakasz, annyi fekvőrendőr van a gyakorlatban, hogy az a 30 sosem lesz 25 fölött), akkor üljél még vissza az iskolapadba, mielőtt forgalmira akarnál menni. Jézusom.
2022. okt. 7. 19:59
Formalitás. Nőjj fel a feladathoz, hogy neked ezt az elvárást teljesíteni kell. Majd ha lesz rutinod és saját autód úgy hagyod le az indexet, ahogy akarod.
2022. okt. 8. 01:18
20/21 A kérdező kommentje:
Nem tudjátok milyen szemétségeken biktatnak manapság ismerősöket az ilyen parkolós indexért pl
Kapcsolódó kérdések: