Hanyadjára sikerült a firgalmi vizsga ?
Figyelt kérdés
2022. okt. 5. 20:40
A kérdező szavazást indított:
1.
2.
3.
4.
5.
37 szavazat
2/7 anonim válasza:
B másodjára, C elsőre. Melyiket jelöljem be? :D
3/7 anonim válasza:
Elsőre.
Neked is fog sikerülni, csak ne felejts el jattolni. Kérdezd meg az oktatódat, hogy mennyit kellene és hogyan és mikor adnod.
Üdv Magyarországon!
5/7 anonim válasza:
Az oktatót mindig lecumiztam, de a vizsgán ilyet nem lehet, ezért adtam inkább 50 rugót, így átsuhantam, mint a nyíl elsőre.
6/7 anonim válasza:
B elsőre, aztán az A is. Nem is engedtek volna egyiknél sem vizsgára, ha nem tudták volna, hogy menni fog.
7/7 anonim válasza:
Elsőre, 1965-ben (traktor és motorkerékpár), 1975-ben személyautó. Idén tavasszal "engedtem el" a kormányt. Hiányzik... Balesetet nem okoztam, két alkalommal hajtottak hátulról belém. Az első felejtős, a másiknál összetörte a hátulját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!