Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ha vizsgán más miatt bukok és...

Ha vizsgán más miatt bukok és én az illetővel elbeszélgetek kaphatok valamit ?

Figyelt kérdés
Mondjuk parkolok, korrigálnám erre elveszi valaki a helyet, kiugrik elém stb szóval ami nem az én hibám de más miatt megbuktatnak.
2022. okt. 5. 19:26
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hát de ha egy részeg biciklis elém ugrik és az oktató hamarabb belefékeznevaz hol az én hibám ?
2022. okt. 6. 15:15
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Az a te hibád, ki másé lenne. Az oktató beavatkozása azonnali bukást jelent. A sikeres vizsga után pár nappal már jogosult vagy egyedül vezetni. Ha segítség nélkül nem megy, akkor majd azt fogod mondani, de hát levizsgáztam. Nem az én hibám, hiszen átengedtek?

Ok nélkül meg nem nyúl a kezelőszervekhez.

2022. okt. 6. 15:18
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Na, most már hibás aki gyorsabban leparkol, a részegen biciklivel eléd ugró, meg az oktató. Ki lesz a következő?
2022. okt. 6. 15:28
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tudod mi volt az egyik hibám, ami miatt meghúztak? A telep sorompója csak 98%-ban volt nyitva, amikor elindultam. Ennyi.

Ha nem te vagy a hibás, ha elvárható mértékben próbálod elhárítani a mások hibáját, akkor nem hinném, hogy ezredmásodperce múlna a sikeresség. Ha mindketten vészfékeztetek. Persze, ha egyébként kell figyelemmel, óvatossággal, szabályokat betartva közlekedtél addig.

Mondjuk egy zebrán átrobogó bringás nyilván szabálytalan, de gyalogosra köteles vagy készülni, akár megállásra is. Ha lassítasz kissé, a fékkészenlétben vagy, akkor a reakció kellően gyors tud lenni. Persze baleset történhet így is.

2022. okt. 6. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!