Ha vizsgán más miatt bukok és én az illetővel elbeszélgetek kaphatok valamit ?
Figyelt kérdés
Mondjuk parkolok, korrigálnám erre elveszi valaki a helyet, kiugrik elém stb szóval ami nem az én hibám de más miatt megbuktatnak.2022. okt. 5. 19:26
1/14 anonim válasza:
Mit értesz az elbeszélgetésen? Ha azt, amit sejteni lehet alatta, akkor felfüggesztett börtönt. De mindenképpen elgondolkodtató, hogy ki szabad-e engedni a forgalomba egyáltalán. Ha így kezded az egészet, akkor kétséges.
2/14 qkker1 válasza:
Tőlem egy örökre szóló eltiltást a gépjármű vezetéstől.
3/14 anonim válasza:
Más miatt nem buktatnak. Nyugodj meg, hogy lesz ott olyan ok, hogy magad miatt buktatnak.
4/14 anonim válasza:
Nyugi, en beneztem egy tablat, ami teljesen kifele volt forditva, es olyba tunt, az utra ervenyes - nyilvan megbuktattak. Biztosan sok ember benezhette, ugyanis azota a tablat 4 meterrel beljebb tettek (megneztem Google Earth-on).
5/14 anonim válasza:
Ja es a valasz: hagyd a fenebe, annyit nem er.
6/14 anonim válasza:
A kérdés feltevése miatt visszavonnám az orvosi alkalmasságodat.
Akiben ez akár csak gondolati síkon felmerül, pszichikailag alkalmatlan a vezetésre.
7/14 A kérdező kommentje:
Miért, mert az jó hogy valaki miatt bukok ?
2022. okt. 5. 20:33
8/14 anonim válasza:
Itt az újabb bizonyíték, hogy mentálisan alkalmatlan vagy.
Bármit hibázol, akkor azért más a felelős, hiszen te biztos nem hibázhatsz, viszont ezt a másik embert meg kell büntetni, mert neked (szerinted) kárt okozott.
Az a lehetőség, hogy te is hibázhatsz, fel sem merült...
Tipikus emrihárd-berkikrisztiáni torzult személyiség: azaz alkalmatlan.
9/14 qkker1 válasza:
Azért, mert egy idegbeteg/agresszív idióta vagy, aki nem való az utakra.
10/14 anonim válasza:
Te vagy aki a szüfben akarnád látni a tulaj címét, hogy a haverjaiddal el tudj menni utólag beszélgetni a vélt vagy valós sérelmeid miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!