Éjszakai vezetésnél ki milyen tempóval megy lakott területen kívül?
Figyelt kérdés
Éjszakai vezetésnél ki milyen tempóval megy lakott területen kívül? Közepes szembeforgalom, kisebb kanyarokkal.
Nektek mi a kényelmes tempó?
2022. szept. 28. 20:10
21/27 A kérdező kommentje:
11# Köszi. Akkor mostmár tudom, hogy miért dudálhatnak.
13# Nem törődöm vele. Sőt még segítek is nek az előzésben.
Egyenesbe egy jobbra kattintás, ha látom, hogy nagyon előznéke van. Plusz ha kell egy kicsit a fékre is lépek, ha már oldalt van mellettem.
2022. szept. 29. 19:03
22/27 anonim válasza:
#21 Kedves vagy. :) Viszont megkérdezhetem, a jobbra kattintásnak mi értelme van? Nekem kamionosok szoktak így jelezni, hogy szabad a pálya, viszont az életem annál többet ér, minthogy egy idegen ilyen jelzésére belekezdjek az előzésbe. Picit lehúzódni persze ér. :)
23/27 anonim válasza:
#22: szerintem hasznos, nyilván nem kell vakon belemenni az előzésbe, főleg azért mert az is lehet, hogy le akar kanyarodni, vagy megállni.
De mondjuk éjszaka elég messziről látod már a kanyarban is, ha jön valaki szembe.
24/27 anonim válasza:
Én konkrétan 2 napja vezetek, nekem egyelőre 60 a maximum, amivel úgy érzem, hogy még uralom az autót. Sorra előz mindenki, de ez van, majd idővel biztos bátrabb leszek. Kéne vmi felirat a hátsó szélvédő környékére, hogy bocsi, kezdő vagyok és ráadásul nő is.
25/27 anonim válasza:
Van T-betűs matrica, felrakhatod. Az nem tudom, minek számít az úton, hogy nő vagy.
26/27 anonim válasza:
Most rám jött röhögés. Nekem is kint volt egy T betű + magassarkú kombó, szerintem pont nem érdekelt senkit max kiröhögtek miatta. Ha balesetet csinálok vagy valami úgyse izgat senkit hogy jajj de ő egy lány 😃
27/27 A kérdező kommentje:
24#
Emlékszem kezdőként én se mertem este többel menni, mint 60.
Amit 26#-os mond: [link]
(Nagyobb autósboltokba is van ilyen.)
2022. okt. 3. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!