Éjszakai vezetésnél ki milyen tempóval megy lakott területen kívül?
Éjszakai vezetésnél ki milyen tempóval megy lakott területen kívül? Közepes szembeforgalom, kisebb kanyarokkal.
Nektek mi a kényelmes tempó?
"Ezért ledudálnátok vagy kielőznétek?"
Ha úgy ítélném, hogy én gyorsabban tudnék haladni és van értelme előzni, akkor megelőznélek, igen.
Néha előzés előtt szoktam egy rövidet dudálni, ha keskeny az út vagy ha bizonytalan az úttartása az előttem haladónak, hogy nehogy rámhúzza a kormányt. Ezt amúgy a kresz is megengedi.
Olyat nem szoktam, hogy ráfekszek a dudára, hogy "mennyé' má'!".
Nem fog senki ledudálni, este sokan mennek lassan, mert nem rutinosak, vagy rosszul látnak, vagy nagyon félnek a vadbalesettől.
Meg fognak előzni, igen, de azt nem kell személyes sértésnek felfogni.
Te csak annyival törődj, hogy egyenletes tempóval haladj, ne fékezgess minden kanyarban és ne gyorsíts az egyenesekben, hagyd előzni azt, aki utolért.
Én pl. ismeretlen úton direkt örülök ha megelőz valaki, utána felveszem a tempóját, és világítja nekem az utat jó előre :)
Mit törődsz vele hogy megelőznek??
Ez nagy baromság .
Nem unjátok még ezeket az értelmetlen ki mennyivel megy című kérdéseket?
Akár ugyanazok az útviszonyok mellett is teljesen más tempóval megyek, ha egyedül késésben vagyok vagy ha a családdal ráérősen kocsikázgatok. És akkor arról nem beszéltünk, hogy pl. egy kisteherrel nyilván nem úgy megyek, mint egy sportosabb személyautóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!